Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

7 ΜΕΡΕΣ - 7 ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Δεν χρειάζεται να ασχολείστε συστηματικά με τον διαλογισμό ή τις εναλλακτικές θεραπείες για να συμμετέχετε στην "Πλανητική Υπηρεσία".*


Όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης, είναι εν δυνάμει (συνειδητά ή ασυνείδητα) αγωγοί ελπίδας, αγάπης, καλοσύνης και δικαιοσύνης.

*Πλανητική υπηρεσία: Ενασχόληση με διάφορα μέσα στην "θεραπεία" θεμάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη, ευημερία, ισότητα, σεβασμό στην ζωή, δικαιοσύνη (με την ευρύτερη έννοια), αγάπη, ελευθερία και οποιαδήποτε αξία και ποιότητα μας καθιστά «ανθρώπινα όντα».

Όσοι περισσότεροι οραματίζονται, σκέφτονται ή προσεύχονται (ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία τους) τις λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα, τόσο πιο γρήγορα κυλούν και πραγματοποιούνται ουσιαστικές αλλαγές.

(Πίσω από αυτή την αλήθεια της δύναμης που δημιουργεί η εστιασμένης ομαδική σκέψη υπάρχουν και επιστημονικές αποδείξεις. Δεν θα αναφερθώ εδώ, με κίνδυνο να γίνω κουραστική. Όποιος όμως ενδιαφέρεται, μπορώ μετά χαράς να δώσω σχετική βιβλιογραφία ή κείμενα)

Κάθε μέρα υπάρχει ένας οραματισμός-εστίαση-διαλογισμός (ονομάστε το όπως θέλετε)

Ομαδικότητα: Μαζί όλοι κατακτούν περισσότερα

Οι ενέργειες που διέπουν την κάθε μέρα ανήκουν σε ένα αρχαίο σύστημα και μια αλήθεια για τους μαθητές των εσωτερικών πεδίων.

(Δεν θα αναφερθώ εδώ, με κίνδυνο να γίνω κουραστική. Όποιος όμως ενδιαφέρεται, μπορώ μετα χαράς να δώσω περισσότερες πληροφορίες)

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία, αν δεν σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, είναι ότι συγκεκριμενοποιώντας την «ΠΡΟΘΕΣΗ» μας ΟΜΑΔΙΚΑ. Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο καθημερινά διαβάζοντας το κείμενο,


. Θα γνωρίσετε τις δυνατότητες της ενεργειακής προσφοράς (σκέψη=ενέργεια).
. Αρχίζετε να διαβάζετε το «κρυμμένο μήνυμα» στην κάθε είδηση
(Γνωρίζοντας το ΙΔΑΝΙΚΟ, δεν συμβιβάζεστε με λιγότερα. Και το γνωρίζετε επειδή έχετε αφιερώσει χρόνο να δημιουργήσετε προσωπική άποψη μέσα από την ατομική σας ανάλυση)
. Συμμετέχετε απλά και μόνο μέσω της απλής σκέψης στην αλλαγή προς ένα ονειρεμένο μέλλον. Η σκέψη εδραιώνει την άποψη. Η άποψη εδραιώνει την στάση. Η στάση εδραιώνει το σύστημα.
Όταν για παράδειγμα, ζητείται να σταλεί ενέργεια στο θέμα της παιδείας, οι κατευθύνσεις είναι:

Ίση πρόσβαση και δωρεάν παιδεία για όλους τους ανθρώπους στην γή. Αγόρια, κορίτσια, γυναίκες άντρες. Ανεξάρτητα από το χρώμα, την εθνικότητα, το θρήσκευμα ή το περιβάλλον που ζούν.
Αυτόματα «συνειδητοποιούμε» ότι δεν είναι τόσο ασήμαντο το θέμα της παιδείας για να ασχοληθούμε και σίγουρα. όχι λυμένο! Και αυτό γιατί ίσως ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι μπορούμε και μας αφορά τόσο γενικευμένα το θέμα της παιδείας. Κανείς βαθύτατα πολιτισμένος άνθρωπος δεν θα συνηγορούσε στο γεγονός ότι σε κάποιες χώρες απαγορεύεται να μάθουν γράμματα τα κορίτσια ή ότι εκατομμύρια παιδιά ανα τον κόσμο επειδή πρέπει να εργαστούν για ένα πιάτο φαγάκι δεν μαθαίνουν ποτέ γράμματα. Έτσι αφού «δούμε» τα προβλήματα σε αυτό το θέμα ακολούθως, οραματιζόμαστε τις αλλαγές.

. Παίρνοντας θέση, στα μεγάλα αυτά ζητήματα: δημιουργούμε λύσεις.

Η πηγή, της ιδέας είναι το http://www.planetaryworldservice.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου