Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Τα σημάδια των καιρών, Αν είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ σας παρακαλώ να το διαβάσετε

Αγαπημένοι,
Γνωρίζω ότι όλοι έχετε κουραστεί ή απλά "θορυβηθεί" απο όλη αυτή την "καταστροφολογία" των ημερών που διανύουμε.
Δεν σας αδικώ... μας ήρθαν "μαζεμένα"!
Θα χρησιμοποιήσω πολλά διαλυτικά και αυτό γιατί θα σας "μιλήσω" δια του γραπτού λόγου.
Επιθυμώ να κάνω έναν διάλογο μαζί σας. Σαν φίλοι, σαν γνωστοί, σαν συμπολίτες.
Μέσα σε όλα, και σα να μην έφταναν όλα! έχουμε και τα περί πολέμου, εξωγήινων, τσιπάκια, ηλεκτρονικές ταυτότητες...
Γιατί?, Γιατί κάποιοι επέλεξαν τώρα, σε αυτή την δύσκολη φάση να "σπείρουν" τον φόβο?
Η απάντηση είναι, γιατί κάποιοι εκμεταλευόμενοι τα προβλήματα μας θέλουν τόσο πολύ να μας διαχωρίσουν. Να μας χωρίζουν, να μας διαιρούν...
Σε μικρομεσσαίους, πλούσιους, εργάτες, μικροεμποράκους, μεγαλοκαρχαρίες, δημόσιους υπαλλήλους... "Διαίρει και βασίλευε".
Όσο μας διαιρούν, τόσο δεν νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των "άλλων". Έχουμε τα δικά μας... Μοιάζουμε με μια διαλυμένη οικογένεια, μια οικογένεια που "δεν μιλιέται".
Βασικός παράγοντας και κινητήρια δύναμη των ανθρώπων που βγάζουν το κεφάλι τους έξω και φωνάζουν ή ψυθιρίζουν είναι ότι σε αντιδιαστολή με αυτούς που απλά "δεν θέλουν να χαλάσουν την μέρα τους με ανοησίες" είναι... η Αγάπη! Είναι το Νοιάξιμο, είναι το ανεπτυγμένο αίσθημα Φροντίδας!
Δεν επιθυμούμε να "ακουγόμαστε γελίοι" κατα πόσο να είμαστε.
Εχουμε δουλειές  να κάνουμε (και μάλιστα πολλές!) και έχουμε και ζωή!
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Ζητάμε να κατανοήσετε ότι κινδυνεύουν τα πάντα! Η ελευθερία μας, Η ατομικότητα μας, Οι οικογένειες μας, Τα δικαιώματα μας, Η προσωπική μας ζωή, Η ελεύθερη επιλογή μας... Η ζωή μας κάθε μέρα που περνά χάνει όλο και πιο πολύ την αξία της... Κάποτε γινόταν απεργία πείνας απο 3 άτομα και άλλαζε κυβέρνηση... Φέτος (2010) 3 άνθρωποι έραψαν το στόμα τους και δεν το είπε καν!!! η τηλεόραση!
Βασικό: Δεν έχετε ενημέρωση
Δεν έχετε παιδεία
Δεν έχετε ελευθερία
Εχετε, Επιλεγμένη και απόλυτα ελεγχόμενη ενημέρωση (ΜΜΕ= Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης)
Έχετε, απόλυτα διαστρεβλομένη παιδεία πάντα κινούμενη προς μια σταθερή κατεύθυνση ανθελληνισμού. Αφού μας έκαναν να αισθανόμαστε "ρατσιστές" με το ζόρι! μετά μας πλάσαραν την "τύπου παιδεία" όπως η "τύπου φέτα" η οποία άλλαξε το όνομα της και ονομάστηκε "εκπαίδευση".
Μας εκπαιδεύουν καλά...
Ελευθερία δεν έχετε. Όποιος πιστεύει ότι έχει απόλυτη ελευθερία είναι σίγουρα πεθαμένος ή ζεί σε άλλο πλανήτη. Τα πάντα παρακολουθούνται. Πάρτε το απόφαση. Κάνεις ένα τηλέφωνο στο Ιράν ή στο Αφγανιστάν και σε παρακολουθούν μέχρι να πεθάνεις. Ίσως "κατά λάθος" να μπήκατε σε μια ιστιοσελίδα "αντίδρασης της νέας τάξης πραγμάτων", ίσως να είδατε ένα βίντεο για την Ελληνική Γλώσσα!!!! Μην νομίζετε ότι τα έχουν μόνο με τους Έλληνες... Τα έχουν με το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού. Το πληκτρολόγιο μας παρακολουθείται, το τηλέφωνο μας... έτσι και χρησιμοποιήσεις "επικίνδυνες" λέξεις παρακολουθείται! Μας το έχουν πεί κιόλας! Και μας το έιπαν κιόλας! "Τι κάνετε έτσι? Δεν το ξέρατε τόσο καιρό? Δεν είχατε ακούσει τίποτα?
Όταν λέμε "ξυπνήστε", δεν εννοούμε οτι είστε κοιμισμένοι. Ενοούμε ότι πρέπει να ενημερωθείτε γιατι σας αφορά. Αν αναπνέετε, αν τρώτε, αν ενημερώνεστε απο την τηλεόραση, αν ακούτε μουσική, αν παρακολουθείτε ταινίες, αν, αν, αν, ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!
Κάντε την προσωπική σας έρευνα. Ελέγξτε ό,τι σας λέω. Ό,τι ακούτε. Εχουμε το google!!!
Στο τέλος ακολουθήστε την καρδιά και το ένστικτό σας. Αν είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα σταθείτε δίπλα μας.
Ο αέρας δηλητηριάζεται με ψεκασμούς (δεν είναι παραφιλοσοφία, είναι επιστημονικό γεγονός)
Το νερό είναι ήδη δηλητήριο (Το χλώριο είναι, στις ποσότητες που χρησιμοποιείται, άκρως τοξικό)
Οι τροφές σε λίγο καιρό θα "ακτινοβολούνται" για να χάσουν τις βιταμίνες τους, γιατί βλάπτουν σοβαρά τον άνθρωπο και του δίνουν πολύ ενέργεια την οποία δεν χρειάζεται!!!!!!!!!! Αστείο?
Ο έλεγχος του πληθυσμού της Γής συμβαίνει τώρα. Αλήθεια.
Τσιπάκια υποδόρια και Ηλεκτρονικές κάρτες απολύτου παρακολούθησης.
(ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!

Τοποθεσία:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!
Ώρα:Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010 11:00 π.μ.)

Η ιστορία που "διαδίδεται" ώς Ιστορία της Ανθρωπότητας είναι γεμάτη ψέματα.
Μας παραμυθιάζουν ΑΙΩΝΕΣ. Απ' αρχής κόσμου! Όποιος νομίζει οτι μας λένε ψέματα 250 χρόνια τώρα ή 450 χρόνια του λείπουν βασικές πληροφορίες ή είναι "πορωμένος" και σταμάτησε πολύ γρήγορα την αναζήτηση της αλήθειας.
Ενα υπέροχο παράδειγμα: Το αρνί που λαχταράτε να φάτε την ημέρα της Αναστάσεως (!!!) του Σωτήρα Μας, ξέρουμε οοολλλοοιιι οτι είναι "εβραϊκό" έθιμο. Ως εκεί. Αυτό που δεν ξέρουν το 99% ούτε των εβραίων είναι η προέλευση. Απλά το ακολουθούν και αυτοί από συνήθεια. Η Αλήθεια: Η "αμνοφαγεία" ή "κυνούρια" προέρχεται απο λησμονιμένους (? Προφανώς όχι από όλους) καιρούς. Καθιερώθηκε όταν υπήρξε η πρώτη νίκη του κακού επί του καλού και οι Σείριοι "εκδιώχτηκαν" απο την Γή. Το καλό συμβολίζεται με τον "κύων"= σκύλος=Σείριος. Όπου υπήρχε σκύλος σούβλιζαν σκύλο και όπου δεν είχαν, αρνί (ένα άλλο σύμβολο της αγαθότητας και της καλοσύνης). Οι μόνοι σήμερα που γνωρίζουν την προέλευση του έθιμου είναι οι σατανιστές και οι εξυπηρετητές του κακού που με μεγάλη χαρά "γιορτάζουν" την νίκη του κακού επί του καλού και γελούν με την ψυχή τους που συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης σε αυτή την γιορτή (όσοι φυσικά τρώνε κρέας)!!!
κλπ.
...................................................................................................................................................................
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας!!! Αν ποτέ δεν έχετε αντιδράσει για τίποτα... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσετε!
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ!!! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ! ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ? ΟΧΙ! Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΗΛΕΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
ΕΝ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
Μην αδικείτε τους αλλοδαπούς. ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα τούτους τους  χρόνους είναι ψυχή και αίμα Ελληνικό! Εχουν έρθει για να βοηθήσουν (οι περισσότεροι ασυνείδητα και ελάχιστοι συνειδητά). Να τους σέβεστε! <Αναφέρομαι στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει σαν τόπο διαμονής την Ελλάδα, όχι για την "επίθεση" των τελευταίων καραβανιών (απελπισμένων ανθρώπων που και αυτοί είναι θύματα προς παράδειγματισμό μας!) που τα έβαλαν στην χώρα με σκοπό να διασπάσουν την ενωτική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.>
Μάθετε ότι οι Ανώτερες Δυνάμεις το έχουν ΚΑΙ αυτό προβλέψει.
"Τι κακό πάντα προσπάθησε,
Το Καλό πάντα νίνησε"...
"Εγώ διδάσκω την αλήθεια της ζωής.
Πρέπει να γνωρίζεις πριν γίνεις ικανός.
Πρέπει νάσαι ικανός πρίν μπορέσεις να δράσεις.
Μπορείς να εκδηλώνεις ό,τι το Πνεύμα δικαιώνει" /Ιερό κέιμενο./
Ηρθε το "τέλος των καιρών". Ήρθε το τέλος του χρόνου (επιστημονικά, μετά την μετατόπιση των αξονων της γής ίσως ο χρόνος να γίνει πάλι κυκλικός και να πάψει να είναι γραμμικός. κβαντική φυσική, υπάρχουν πληροφορίες).
Το ζούμε! Αλλο που δεν το πιστεύουμε.
Ετοιμαστείτε. Αντιδράστε! Θα καταντήσουμε με τα ίδια δικαιώματα των προβάτων και των αγελάδων! Τι δεν έχετε καταλάβει??????? Η γνώση είναι δύναμη! Δεν Θέλουμε να σας Φοβίσουμε, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Μόλις άρχισαν! Ας αρχίσουμε και ΕΜΕΙΣ!
Ολοι ΜΑΖΙ. Μην πέφτετε στην παγίδα του διαχωρισμού! Μην κάθεστε!
...............................................................................................................................................................
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Α. Μην ξεχνάτε!!!! Η ζωή μα για όλους αυτούς δεν έχει καμμιά αξία!!!!!!!!!! Μην τους κάνετε την χάρη!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου