Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Σύμβολα Προστασίας- διαλυση φόβου!

Θα κάνω μια πολύ μικρή (αναγκαστικά!) αναφορά και ερμηνεία.
Τα σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί απ'αρχής κόσμου ώς προστάτες υπέρ ζωής, υγείας και προστασίας και όχι μόνο.
Τα σύμβολα είναι “κλειδιά” συνειδητότητας. Αυτό σημαίνει ότι “δουλεύουν” σε επίπεδο συνείδησης και η προστασία που παρέχουν λειτουργεί σε επίπεδο συνείδησης. Αυτός είναι και ο κυρίως λόγος που η δύναμη τους είναι τόσο ισχυρή.
Η δύναμη των συμβόλων δεν έχει θετικό ή αρνητικό χαρακτήρα και είναι η δική μας πρόθεση εκείνη που τα κάνει θετικά ή αρνητικά. Είναι η δική μας “πίστη” εκείνη που κατευθύνει την δυναμή τους.
Εδώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την γνώση της ιερής γεωμετρίας που εκφράζει μέσα από την πλειονότητα των συμβόλων την δύναμη της αγάπης μέσα απο γεωμετρικά σχήματα. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, σύμβολα βασίζονται πάνω σε αυτήν την γνώση και αυτός είναι ο λόγος που όσοι θέλησαν να τα χρησιμοποιήσουν για αρνητικό σκοπό δεν μπόρεσαν παρά να το κάνουν αφού όμως τα γυρισάν πρώτα ανάποδα!
Πολλά απο τα βασικότερα, αρχαιότερα και σημαντικότερα σύμβολα έχουν "πέσει θύματα" εσκαμμένης κατασυκοφάντησης για να μονοπωλούνται με απόλυτη (πλέον) άνεση απο τους "κακούς" των ημερών μας. Με μεγαλύτερο "θύμα" το πεντάκτινο.
Ο Σταυρός και το Αστέρι του Δαβίδ ή η σφραγίδα του Σολομώντα, δεν προκαλούν τον ίδιο "φόβο" αλλά μόνο έναν απλό "διαχωρισμό" (! Διαχωρίζω = διαβάλω), και αυτό γιατί "έτυχαν" καλύτερης και ευνοϊκότερης χρήσης επειδή εκπροσωπούν δύο μεγάλες και γνωστές θρησκείες.
Η αλήθεια είναι οτι και το Πεντάκτινο δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν πάρα μόνο γυρίζοντας το ανάποδα!
Το Πεντάγωνο συμβολίζει την δύναμη της Αγάπης και την ακτινοβολεί προς όλο τον κόσμο παρέχοντας έτσι ισχυρή προστασία σε εκείνον που το χρησιμοποιεί ενώ όταν το χρησιμοποιήσεις ανάποδα “συγκεντρώνεις” την δύναμη αυτή για το προσωπικό σου όφελος (πριν βιαστείτε να το χρησιμοποιήσετε για το προσωπικό σας όφελος έχετε κατα νου ότι η χρήση αυτή του πεντάγωνου θα ‘τραβήξει’ όχι και τόσο φωτεινές οντότητες στο διάβα σας. Όταν οι επιλογές μας μεταβαίνουν από το συλλογικό καλό στο προσωπικό μας καλό ταυτόχρονα επιλέγουμε να δουλεύουμε με μη φωτεινές οντότητες).
Πανίσχυρο σύμβολο και ο Σταυρός (διαφορετική η έννοια του που δεν μπορούμε να αναπτύξουμε εδώ γιατί θα φύγουμε τελείως από το θέμα μας) και για αυτό Τον γύρισαν ανάποδα!
Η μία αλήθεια λοιπόν είναι ότι "λειτουργούν" με την δική μας θέληση αλλά η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι έχουν την δική τους δύναμη και αντίληψη!
Ως "Δημιουργοί" απο την θωριά της Ιερής Γεωμετρίας συμμετέχουν ενεργά στην Δημιουργία αλλά και στην προστασία των δημιουργημάτων.
Εμείς ώς "δημιουργήματα" χαίρουμε προστασίας και διαφύλαξης απο τα σύμβολα.
Τα οποία σαν βάσική ουσία έχουν την Α Γ Α Π Η.
Επιστρέφοντας τώρα "στα τυπάκια" που νομίζουν οτι είναι θεοί αντιλαμβανόμαστε ότι χρησιμοποίησαν τα σύμβολα για χειραγώγηση και εκμετάλλευση. Παρα-φύση!!!
Γέμισαν φόβο την αντίληψη των αμαθών. Και ο φόβος κρατάει μακρυά τους αμύητους απο τα Ιερά σύμβολα και την χρήση τους!!! Πολύ βολικό!
Σας καλώ και σας παρακαλώ να πράξετε την δική σας έρευνα για τον κόσμο των συμβόλων.
Η Γνώση αυτών ανήκει σε όλους. Μην παραδίδετε απο φόβο και μόνο την δύναμη αυτή!
Οι Αρχαίοι θεραπευτές πίστευαν στις θεραπευτικές δυνάμεις τους.
Σφράγιζαν τα κέντρα δύναμης με το σύμβολο του Σταυρού (Διοσκουρίδης, Ιπποκράτης)
Χρησιμοποιούσαν την Σφραγίδα του Βασιλιά Σολωμόντα
Η επίκληση: «σφραγίς Σολομόνος, αποδίοξον παν κακόν από του φορούντος». (Απο τον Διοσκουρίδη)
Γραφόταν με κινναβάρι και κρόκο αυγού (όπως τα υλικά που αγιογραφούμε μέχρι σήμερα) σε ύφασμα ή χαρτί και το φορούσαν οι ασθενείς.
Πεντάκτινο (Το είχαν για προστασία απο κάθε κακό δαίμωνα και οποιαδήποτε επιρροή αυτών στο κεφαλάρι της πόρτας ή το φόραγαν)
(Οι ιερείς του ακατανόμαστου μπαίνουν σε κύκλο που μέσα έχει μία πεντάλφα αλλά όρθια! Την χρησιμοποιούν και οι ίδιοι για προστασία. Μόνο σαν σύμβολο εξουσίας- δήλωση κατά της αγάπης- το σχεδιάζουν ανάποδα)
Σφραγίδες Αγγέλων (Πολλοί Αγιορείτες ακόμα και σήμερα τις χρησιμοποιούν για προστασία και θεραπεία)
Εικόνες Αγίων (Οι δικές μας, είναι απίστευτη προστασία)
Εικόνες Αναληφθέντων Δασκάλων (επίσης μεγάλη προστασία)
Η Ιερά Τετράκτυς!!!!!!

Σας καλώ και σας παρακαλώ να ερευνήσετε μόνοι σας και να υιοθετήσετε όποια μορφή προστασίας σας ταιριάζει. Είναι "στέριση" δύναμης και "εργαλείων προστασίας" η μή χρησιμοποίηση τους.
Μας παραμυθιάζουν αιώνες. Το έκαναν εσκεμμένα ο για να τα χρησιμοποιούν μόνοι και ανενόχλητοι για τον χειρισμό των μαζών!!!!
Η γνώση είναι δύναμη!!! Ας Πάρουμε Πίσω Τα Σ Υ Μ Β Ο Λ Α ΤΗΣ Δ Υ Ν Α Μ Η Σ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν επιθυμώ να αναφερθώ σε πολλές λεπτομέρειες. Όλα, όταν εκτίθονται σε όλους "αποδυναμώνονται". Τα λάθη δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται. Αυτό σαν εξήγηση γιατί τα λόγια πρέπει να'ναι πλέον λίγα... Όποιος επιθυμεί ερευνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή