Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

HMIΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ - ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ (Obsidian)

Το ακόλουθο κείμενο, το βρήκα σε μια ιστιοσελίδα με θεραπευτικούς κρύσταλλους.
Δυστυχώς την έχασα! Επιφυλάσομαι να αναφέρω άμεσα σε ποιόν ανήκει το κείμενο! Ζητώ συγχνώμη!
Ο Οψιδιανός θεωρείται ο ημιπολύτιμος λίθος του Υδροχόου, αλλά ο snowflake οψιδιανός συνδέεται μερικές φορές με τον Παρθένο.

O Οψιδιανός (Obsidian) αποτελεί ένα σημαντικό ημιπολύτιμο λίθο στην ιστορία της ανθρώπινης ανάπτυξης. Πολλά από τα πρώτα εργαλεία μας ήταν κατασκευασμένα από αυτό το φυσικό γυαλί. Έχει κερδίσει τη φήμη του ως μια πέτρα προστασίας από την αρχική του χρήση σε μαχαίρια, αιχμές βελών και εργαλεία. Ο Οψιδιανός διαμορφώνεται από τη λάβα των ηφαιστειακών εκρήξεων καθώς αυτή παγώνει μέσα στη γη και η υαλώδη μορφή και λάμψη του τον καθιστούν μοναδικό υλικό για χρηστικά όσο και διακοσμητικά αντικείμενα στο βάθος των αιώνων.

Ο Οψιδιανός αποτελούσε μια ιερή πέτρα σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και έχει χρησιμοποιηθεί ως σύμβολο εξουσίας. Οι Μάγια ιερείς μάλιστα τον χρησιμοποιούσαν ως μαγική πέτρα για να προβλέπουν το μέλλον. Μέχρι και σήμερα ο οψιδιανός είναι ένα πετράδι που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαντική τέχνη και ορισμένοι επαγγελματίες του είδους θεωρούν ότι η μαύρη αυτή πέτρα μπορεί να τους βοηθήσει να φτάσουν πιο εύκολα στο υποσυνειδητό τους και να έχουν καλή τύχη στις προβλέψεις τους.

Στην αρχαιότητα ο οψιδιανός Χρησιμοποιήθηκε επίσης και για την επούλωση πληγών (πολλές από τις οποίες είχαν προκληθεί από όπλα φτιαγμένα από οψιδιανό!) και για ανακούφιση από τον πόνο. Λέγεται ότι κρατώντας ένα τέτοιο πετράδι προστατεύεις τον εαυτό σου από πάσης φύσεως σωματική ή ψυχική βλάβη. Όπως και ότι έχει την δυνατότητα να διώχνει μακριά κάθε αρνητική ενέργεια. Επίσης πιστεύεται ότι θα βοηθήσει να δείτε τις αδυναμίες σας με σαφήνεια και θα αποτελέσει ένδειξη για τη διόρθωση τους.

Ο οψιδιανός snowflake είναι ένας λίθος που συμβολίζει την καθαρότητα και βοηθάει να αποβάλλουμε το στρες και την ψυχική ένταση................................................................................................................
Σχόλιο μου : Λοιπόν, Η αλήθεια είναι ότι θα βρείτε σε πολλές ή καλύτερα σε όλες τις σελίδες τον Μαύρο Οψιδιανό ώς τον καλύτερο προστατευτικό κρύσταλλο. Μια αλήθεια όμως που δεν είδα ΚΑΝΕΙΣ να αναφέρει είναι ότι Ο ΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!!! ΜΟΝΟ!!!!!! ΝΟΜΟΣ!!!
Οποιος σας τον δίνει σαν θεραπευτή, προστάτη ή κόσμημα, δεν τον έχει φορέσει ή κρατήσει ποτέ ο ίδιος!
Ο Μαύρος Οψιδιανός απο θεραπευτή, "εφαρμόζεται" για 3 (τρία) με 5 (πέντε) λεπτά της ώρας!!!
Έπειτα απο την εφαρμογή αυτή, ο "θεραπευόμενος" πρέπει να κάνει "καθαριστικά λουτρά" για 3(τρείς) συνεχόμενες ημέρες...
Κάποιος που φορά τον κρύσταλλο αυτό, καλεί την αλλαγή στην ζωή του. Αυτή η αλλαγή επιτυνχάνεται μέσω της αποκάλυψης των αιτίων της α-σθένειας ή του προβλήματος. Το "μάθημα" όμως που φέρει ο Οψυδιανός είναι σκληρό και ανελεητο! Είναι καθαρά "Κρόνιος Λίθος". Σκληρός Δάσκαλος. Είναι καθαρισμός "χωρίς αναισθητικό"! Αν δεν έχετε κατάλληλη συναισθηματική και ψυχολογική προετοιμασία, μπορεί και σίγουρα θα σας συνθλίψει! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
Οι άνθρωποι που τον πουλούν σαν κόσμημα(!) εγκληματούν! Μπορεί να σε τρελλάνει!!! Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ως ένα βαθμό έχουμε έλλειψη "ισορροπίας". Ο κρύσταλος αυτός θα σας τα δείξει όλα με ισχύ και σκληρότητα μπορείτε δεν μπορείτε, θέλετε δεν θέλετε και δεν θα σταματήσει αν δεν "καθαρίσει" τα πάντα!
Μείνετε λοιπόν ευφυώς ΜΑΚΡΥΑ! Προτειμήστε μια Μαύρη Τουρμαλίνα, για προστασία. Έναν Γαγάτη...
Η Μαύρη Τουρμαλίνα είναι ο λίθος που "δίνει την ζωή του για να μας σώσει". Μόλις αισθανθεί ότι κινδυνεύετε σπάει! Σπάει για να σας προστατέψει.
Το κολιέ απο Μαύρη Τουρμαλίνα  προϋποθέτει ισχυρό ενεργειακό πεδίο, θα έχετε πονοκέφαλο- το αναφέρω για να μην είναι η πρώτη σας προτίμηση.
Μπορείτε να βρείτε κομμάτια έτοιμα δεμένα που μπορούν να κρεμαστούν, με πολύ μικρό κόστος.

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο για τον οψιδιανό και μπορώ να πω πως έχω εκπλαγεί, ήξερα πως είναι πολύ δυνατή πέτρα αλλά όχι ότι είναι επικίνδυνη.Έχω ένα κολιέ με οψιδιανό το οποίο δεν το έχω ενεργοποιήσει,αν είναι στο χώρο του σπιτιού είναι εξίσου αρνητικό,θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γνώμη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή