Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΤΙΑ, Ιτέα η Λευκή, Salix Alba

Ο φλοιός της ιτιάς είναι τονωτικός, αντιπυρετικός, κατά των ελωδών πυρετών, δροσιστικός. Κατά της αιμόπτυσης και της υστερίας, τονωτικό των εντέρων και του στομάχου. Είναι επίσης παρασιτοκτόνος, αντιρρευματική και καταπραΰνει τους πόνους.
Σαν σκόνη 10γρ. ανά δόση χρησιμοποιείται με μέλι για πυρετούς και πονοκεφάλους. Σαν βάμμα πάρτε 15ml ανά δόση για πυρετό. Στην μορφή του αφεψήματος πάρτε το για εμπύρετα κρυώματα και πονοκεφάλους. Μετά τα γεύματα πιείτε έγχυμα ιτιάς για πεπτικά προβλήματα..
http://www.donkeyisland.gr/

ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ, Γαϊδουράγκαθο,Κουφάγκαθο,Σίλυβον της Παναγίας., Silybum Marianum

Το σίλυβο είναι φυτό εφιδρωτικό, κατά της αιμοπτύσεως, κατά των κολικών και κατά της δυσεντερίας (βρασμένο με κρασί). Τονωτικό και διεγερτικό του σικοτιού, γαλακταγωγό, μαλακτικό, αντικαταθλιπτικό.To Σίλυβο το Μαριανό καλλιεργείται ως φαγώσιμο λαχανικό και ως βότανο πάνω από 2000 χρόνια . Ανήκει στην Ευρωπαϊκή Παράδοση της φυτοθεραπείας και έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια ως παραδοσιακό ίαμα για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και των προβλημάτων του ήπατος. Τα φύλλα του παρουσιάζουν λευκές ευδιάκριτες φλέβες που σύμφωνα με την Μεσαιωνική παράδοση αντιπροσωπεύουν το γάλα της Παρθένου Μαρίας (marianum).Τα κεφάλια του άνθους έχουν χρησιμοποιηθεί σαν ανοιξιάτικο αποτοξινωτικό και την αύξηση του γάλτος στις θηλάζουσες. Ο Πλίνιος τον πρώτο αι. Έγραψε ότι ο χυμός του ίλυβου μαζί με μέλι είναι ευεργετική τροφή για την χολή. Ο φυτοθεραπευτής γιατρός N. Culpeper το συνιστούσε στην εξισορρόπηση του ήπατος και της σπλήνας , καθώς και ως αγωγή για τον ίκτερο.Ο Άγγλος βοτανολόγος J. Gerard το αναφέρει σαν γιατρικό της μελαγχολίας και της κατάθλιψης. Η ποιότητα δράσης του είναι ζεστή, ξηρή, και πικρή. Ηπατοπροστατευτική, διεγερτική της εντερικής χολής, αντικαταθλιπτική. Τα δραστικά συστατικά του είναι : φλαβολυγνάνες, πικρές ουσίες , πολυακετυλένια. Χρησιμοποιούμενα μέρη του είναι κυρίως τα κεφάλια των άνθεων και οι σπόροι του. Τα τελευταία χρησιμοποιούνται ως προστατευτικά των κυττάρων του ήπατος, ενώ βοηθά στην επιδιόρθωση και αναγέννησή τους. Είναι βασική αγωγή από θανατηφόρα επίδραση του μανιταριού Amanita που περιέχει μια τοξίνη που προκαλεί μη αναστρέψιμη ηπατική βλάβη. Προστατεύει το συκώτι από πολύ τοξικές ουσίες και χρησιμοποιείται με επιτυχία σε περιπτώσεις χρόνιας ηπατήτιδας, υσσώρευσης λίπους στο ήπαρ, ηπατικών λοιμώξεων , αλκοολισμού και προστασίας από τις τοξικές επιδράσεις της χημιοθεραπείας. Η σύγχρονη έρευνα έδειξε ότι το σύμπλεγμα σιλυμαρίνης εμφανίζει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση στο ήπαρ και φαίνεται ότι ισχυροποιεί και σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων ακόμα και σε επιθέσεις ισχυρών τοξινών.ε κλινικές έρευνες όπου χρησιμοποιήθηκαν εκχυλίσματα Σίλυβου σε ασθενείς που έπασχαν από ηπατικές νόσους λόγω αλκοολισμού έδειξαν αξιοσημείωτη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας.Σε εργαστηριακά πειράματα φάνηκε ότι το σύμπλεγμα σιλυμαρίνης και σιλυβρίνης μπορούν να μειώσουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στους μαστούς, στον τράχηλο της μήτρας και στον προστάτη. Αν και θεωρείται ασφαλές κατά την χρήση του όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από άτομα που πάσχουν από κάποια πάθηση θα πρέπει να λαμβάνεται η γνώμη του θεράποντος ιατρού.Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγήη ιατρική φροντίδα καθώς και έγγυες η θηλάζουσες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό πριν από την λήψη του.


Χρησιμοποιούνται οι ρίζες του φυτού και οι σπόροι του ως έγχυμα. Μέχρι 10ml βάμμα την ημέρα σε καυτό νερό, αφού κρυώσει..
http://www.donkeyisland.gr/

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ,Urtica dioica

Η Τσουκνίδα είναι αντισπασμωδικό φυτό, στις περιπτώσεις ρευματισμών και ισχιαλγίας. Εντείνει την κυκλοφορία του αίματος και δρα θεραπευτικά στις περιπτώσεις παραλύσεων. Κοπανισμένη τσουκνίδα μέσα στα ρουθούνια σταματά το αίμα. Αιμοστατικός είναι και ο χυμός της. Τα νεαρά φύλλα του φυτού είναι ευεργετικά στο αίμα με τον σίδηρο και το πυριτικό οξύ. Είναι φυτό που δρά θεραπευτικά στα κοψίματα, κατά της αναιμίας και του αρθρίτη. Κατά των ρευματισμών και της υδρωπικίας, κατά της παχυσαρκίας και των λίθων των νεφρών. Κατά των κοινών εξανθημάτων, κατά των παθήσεων της κύστης και κατά της ισχιαλγίας. Με πλύσεις καλυτερεύει την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών. Συντελεί στην ρύθμιση των αδένων καλυτερεύοντας την λειτουργία τους και στην διατήρηση του κανονικού βάρους.. Είναι ευεργετικό φυτό στην διανοητική κατάσταση και κατά της σεξουαλικής ανικανότητας.Η τσουκνίδα συνίσταται σαν δροσιστικό κατά της πίεσης του αίματος.


Χρησιμοποιείται σαν αφέψημα (30γρ. να βράσουν σε μισό κιλό νερό, δύο κουταλιές την σούπας τρεις φορές την ημέρα). Πάρτε το για να τονώσετε την κυκλοφορία και για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Το βάμμα για αρθριτικές διαταραχές, δερματικά προβλήματα και για την βαριά αιμορραγία της μήτρας. Φτιάξτε χυμό από ολόκληρο φρέσκο φυτό, είναι καλό τονωτικό και για τα τσιμπήματα των εντόμων. Εισπνεύστε σκόνη για την αιμορραγία της μύτης..
http://www.donkeyisland.gr/

ΘΥΜΑΡΙ, Θύμος ο κοινός, Thymous Vulgaris

Το θυμάρι στην θεραπευτική του χρήση είναι τονωτικό και δυναμωτικό. Χρησιμοποιείται κατά της ατονίας του πεπτικού συστήματος, στον χρόνιο κατάρρου, κατά της λευκόρροιας και της αμηνόρροιας. Είναι ακόμη αντισπασμωδικό, καπνισμοί θυμαριού κατευνάζουν το λουμπάγκο. Κατά της δυσπεψίας και των αερίων. Αντισηπτικό, απολυμαντικό, κατευναστικό στη βρογχίτιδα, τον κοκκύτη και του επίμονου βήχα. Είναι ακόμη κατά των πονόδοντων, Αποσμητικό που βοηθά τον ύπνο. Είναι κατά των αυτοδηλητηριάσεων, κατά της διάρροιας, της δυσεντερίας και αντιπυρετικό.


Έγχυμα θυμαριού σαν λοσιόν είναι κατά της ψώρας και των άτονων ελκώσεων. Επίσης για λοιμώξεις του θώρακα, κρύωμα κοιλιάς και ευερέθιστο έντερο. Σαν κομπρέσα φρέσκο θυμάρι ζεσταμένο στεγνό σε χύτρα είναι θεραπευτικό για τα στραβολαιμιάσματα. Σε μορφή βάμματος κάνει για την διάρροια από κρύωμα κοιλιάς και σαν αποχρεμπτικό. Σιρόπι για τον βήχα και τις λοιμώξεις των πνευμόνων. Αιθέριο λάδι (10 σταγόνες σε 20ml βάσης) για λοιμώξεις του θώρακα. Για τα τσιμπήματα εντόμων και τις μολυσμένες πληγές (10 σταγόνες σε 20ml νερού). Κάντε μασάζ για ρευματικούς πόνους και τραβήγματα μυών..
http://www.donkeyisland.gr/

ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ, Μέλισσα,Αγριομέλισσα,Μελισσοβότανο,Κιτροβάλσαμο., Melissa officinalis

Είναι το φυτό που θεωρείται ότι απομακρύνει το γήρας και θεραπεύει την ανικανότητα. Πιστεύεται ότι διευκολύνει την απομάκρυνση του ύστερου μετά την γέννα. Χρησιμοποιείται κατά των δηλητηριωδών τσιμπημάτων. Είναι ευεργετικό στις νευρικές ανωμαλίες και ανακουφιστικό στους πόνους της δυσεντερίας.


Καταπλάσματα Μέλισσας είναι κατά των πόνων των αρθρώσεων. Χυμός του φυτού με αλάτι, αφαιρεί τους καλοήθεις όγκους της σάρκας και του λαιμού. Σαν έγχυμα είναι φυτό διεγερτικό, τονωτικό, εφιδρωτικό, επουλωτικό, κατά των αερίων, και κατά του βόμβου των αυτιών. Κατά της ξυνίλας, της δυσπεψίας,του πόνου των αυτιών και των δοντιών, της άσχημης απόπνοιας της αναπνοής και της ασφυξίας. Σαν βάμμα έχει δράση ισχυρότερη αλλά ίδια με το έγχυμα (5-10 σταγόνες). Σε μορφή αλοιφής είναι κατά του αρθρίτη. Κατά των οδυνηρών εμμήνων. Εξωτερικά χρησιμοποιείται κατά των πληγών, των τσιμπημάτων και των ρευματισμών. Είναι τονωτικό της καρδιάς. Κατά του κρυολογήματος και τσάι του φυτού με λεμόνι κατά του πυρετού. Με πλύσεις είναι ευεργετικό στο δέρμα, με εσωτερική χρήση ευεργετικό στα νεύρα. Χρησιμοποιείται το ανθισμένο φυτό εσωτερικά σαν τσάι (10:1000 δύο κουταλιές σε ένα κιλό βραστό νερό) Συνδυάστε 5ml αιθέριου ελαίου με 100 ml βάσηςγια τα τσιμπήματα των εντόμων η εντομοαπωθητικό, καθώς και σαν λάδι μασάζ για την ένταση και τα προβλήματα του στήθους.. Η Αρτέμιδα θεά της φύσης και της γονιμότητας και προστάτιδα των γυναικών χρησιμοποιούσε τα φυτά που και σήμερα ακόμη μεταχειρίζονται στην θεραπεία γυναικείων παθήσεων. Δεν παρέλειπε όμως και τις συνταγές για τις αποβολές. Ο Διοσκουρίδης αναφέρει πως όταν μια έγκυος πατήσει μελισσόχορτο θα κάνει αποβολή.
http://www.donkeyisland.gr/

ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ, Ρίγανη, Origanum Majorana

Σκόνη μαντζουράνας χρησιμοποιούμενη σαν το ταμπάκο είναι κατά της ρινικής συμφόρεσης. Καταπλάσματα με το φυτό, καθώς και το λάδι του είναι κατά των ρευματισμών των αρθρώσεων και το στραβολαίμιασμα, ενώ με λίγο οινόπνευμα συνίσταται για τον καθαρισμό των πληγών. Κοπανισμένη μαντζουράνα στην κοιλιά τη θεωρούσαν ευεργετική στο σικότι. Πιστεύεται ότι η Μαντζουράνα αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια δρώντας κατά των μολύνσεων. Είναι ευεργετική στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι φυτό αποχρεμπτικό. Αφέψημα Μαντζουράνας συνίσταται κατά των πόνων του στήθους, επίσης για τον τέτανο. Χυμός του φυτού χρησιμοποιείται με απορρόφηση από την μύτη κατά της επιληψίας, μέσα στα αυτιά σταματάει τους πόνους. Φτιάξτε βάμμα με 5-10γρ. βότανου σε κρασί και ρακί για την γρίπη και τον βήχα. Χρησιμοποιήστε το αιθέριο έλαιο για ένα καταπραϋντικό μπάνιο..
http://www.donkeyisland.gr/

ΛΕΒΑΝΤΑ, Λεβάντα η Αληθινή, Lavandula Vera

Είναι φυτό αντισπασμωδικό, κατά του άστατου βήχα, κατά μερικών παθήσεων του αναπνευστικού, κατά του άσθματος, του κοκκύτη, της γρίπης, της λαρυγγίτιδας. Είναι διουρητικό φυτό αλλά και ναρκωτικό σε υψηλές δόσεις. Είναι ακόμη κατά των πονοκεφάλων, στερεώνει τα ούλα, καταπραΰνει το νευρικό στομάχι. Θεωρείται και ως φυτό κατά της ασφυξίας. Κατά του φουσκώματος της κοιλιάς, της διάρροιας. Ελαφρό υπνωτικό.

Τα αιθέριο έλαιό του είναι παρασιτοκτόνο. Προσθέστε μερικές σταγόνες σε λίγο νερό για τα εγκαύματα από τον ήλιο η καυτό νερό. Το φυτό χρησιμοποιείται σαν τσάι των άνθεών του που είναι διουρητικό. Τσάι λεβάντας (4-8: 1000) δυο κουταλιές άνθεων σε ένα κιλό νερό, (1-2 ποτήρια την ημέρα), καταπραύνει τους πόνους των δοντιών, το νευρικό σύστημα , τους πονοκεφάλους. Δώστε ελαφρύ έγχυμα στα βρέφη για κολικούς ευερεθιστότητα και υπερδιέγερση. Για εξωτερική χρήση(15-30:1000) απόσταγμα φυτού κατά του πονοκεφάλου, των πρηξιμάτων, των μωλώπων και των εξαρθρώσεων. Φαρμακευτικώς γίνεται βαμμα ( μέχρι 5ml δυο φοπές την ημέρα για πονοκεφάλους και κατάθλιψη). Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας παίρνεται σε σταγόνες (5-10 σταγόνες σε ζάχαρη 1-2 φορές την ημέρα & σε ποτό). Προσθέστε 1ml λαδιού σε 5 σταγόνες λαδιού χαμομηλιού σε 10ml λαδι βάσης για τον βρογχικό σπασμό.Βάλτε το σκέτο σε δαγκώματα και κεντρίσματα εντόμων. Διαλύστε 10 σταγόνες σε 25ml βάση για την θερμοπληξία και για να προλάβετε τα εγκαύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ αποφύγετε τις μεγάλες δόσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης επειδή είναι διεγερτικό της μήτρας..
http://www.donkeyisland.gr/

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, Καλέντουλα των αγρών,Νεκρολούλουδο, Kalendula Arvensis

Η Καλέντουλα είναι φυτό με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι κατά της ακμής, κατά των νέων και παλαιών ουλών, κατευναστικό των φλογώσεων και ευεργετική στο άγριο δέρμα με αλοιφή. Κατά των φλογώσεων και αιμορραγιών του στομάχου. Κατά των εκχυμώσεων και του ίκτερου. Είναι φυτό εφιδρωτικό, αντισηπτικό, κατά των τσιμπημάτων της σφήκας και των μελισσών. Αντιεμετικό και κατά του αρθρίτη. Τα άνθη του περιέχουν χοληστερίνη, είναι καθαρτικά, εφιδρωτικά, τονωτικά, αντισπασμωδικά, εμμηναγωγά, αντισκορβουτικά και κατά του ίκτερου. Σε μπάνιο ξεκουράζει τα πόδια. Συντελεί στην διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων. Η καλέντουλα έχει ιδιότητες εμμηναγωγές. Πιστέυεται ότι απομακρύνει το γήρας.

Εξωτερικά χρησιμοποιείται στις πληγές (αφέψημα). Είναι κατά του εκζέματος, του ερισυπέλατος και των κρεατοελιών (αφέψημα άνθεων). Κατά των κιρσών (τσάι). Άνθη του φυτού που θα μουσκέψουν σε λάδιδίνουν αλοιφή θεραπευτική των πληγών. Το αφέψημα γίνεται με 5γρ. φυτού στα 100γρ. νερό, τρεις φορές την ημέρα. Πάρτε το για προβλήματα της εμμηνόπαυσης, πόνους της περιόδου, γαστρίτιδα, και για φλεγμονές του οισοφάγου. Τσάι του φυτού (δύο κουταλιές σε ένα κιλό νερό). Από αυτό μια κουταλιά κάθε δύο ώρες, για προβλήματα εμμηνόπαυσης, πόνους της περιόδου, γαστρίτιδα και φλεγμονές του οισοφάγου. Βάμμα μια κουταλιά σε ένα ποτήρι νερό. Πάρτε το για προβλήματα στασιμότητας του σικοτιού, της αργής πέψης και για εμμηνορροϊκές διαταραχές. Βάλτε μια κομπρέσα μουσκεμένη με το έγχυμα σε πληγές που αργούν να κλείσουν. Χρησιμοποιείστε την κρέμα για το δέρμα (φλεγμονές, πληγές, εγκαύματα, ερεθισμένες θηλές στο θηλασμό). Σαν αιθέριο έλαιο 5-10 σταγόνες στο νερό του μπάνιου για την νευρική ανησυχία και την κατάθλιψη..
http://www.donkeyisland.gr/

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, Δενδρολίβανον το φαρμακευτικό., Rosmarinus officinalis

Είναι φυτό στομαχικό, τονωτικό, εμμηναγωγό & χολαγωγό. Επουλωτικό των πληγών, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό ναρκωτικό, κατά του χρόνιου κατάρρου των πνευμόνων & αντιρρευματικό. Κατά των αερίων της κοιλιάς, τονωτικό της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι φυτό κατάλληλο για τους νευρικούς πονοκεφάλους. Τα άνθη του και τα φύλλα χρησιμοποιούνται κατά του άσθματος, κατά του κοκκύτη, της γρίππης και της αδυναμίας. Βλαστάρια του φυτού στο κρασί δίνουν ποτό τονωτικό της καρδιάς. Πλύσιμο του τριχωτού του δέρματος της κεφαλής συντελεί στην ανάπτυξη των τριχών.


Με πλύσεις η μπάνια είναι ευεργετικό του δέρματος. Με κατάπλασμα τραβά το αίμα σε ορισμένες θέσεις. Η σκόνη των φύλλων του θεωρείται επουλωτική των πληγών. Το αιθέριο έλαιο του διώχνει τον σκόρο. Αφέψημα από τα φύλλα του χρησιμοποιείται κατά των γαγγραινωδών πληγών, για αρωματικά μπάνια των ρευματισμών και των αρθρώσεων, για εντριβές πρηξιμάτων. Τσάϊ του δεντρολίβανου είναι κατά της λιποθυμίας. Ρίζες βρασμένες με κρασί κατά της δυσεντερίας. Άνθη κοπανισμένα με ζάχαρη είναι κατά των ζαλάδων. Φρέσκιες κορυφές του φυτού κοπανισμένες πάνω στις αιμορροϊδες τις ξεραίνει. Δεντρολίβανο βρασμένο με κρασί είναι κατά της αϋπνίας. Φρέσκιες κορυφές του φυτού πάνω σε απόστημα, το ωριμάζουν, το ανοίγουν. Το δεντρολίβανο είναι κατά των παραλύσεων, των νευρικών παθήσεων και της υστερίας. Για εσωτερική χρήση 10-30 γρ. ανθισμένων κορυφών να βράσουν σε ένα λίτρο νερό. Για τα μαλλιά 50 γρ. ανά λ.ιτρο νερού. Πιείτε το καυτό Έγχυμα για κρυολογήματα, γρίππη, ρευματικούς πόνους και δυσπεψία. Επίσης σαν διεγερτικό ποτό για την κόπωση και τον πονοκέφαλο. Στα μαλλιά κατά το τελευταίο ξέπλυμα για την πιτυρίδα. Πάρτε το βάμμα σαν διεγερτικό τονωτικό. Σαν κομπρέσσα μουσκέψτε ένα επίθεμα από καυτό έγχυμα για τα εξαρθρήματα.Εναλλάξτε την καυτή κομπρέσσα κάθε τρία λεπτά με μια παγοκύστη. Προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου για να ανακουφίσετε τα πονεμένα άκρα.. Διαλύστε 1ml έλαιο σε 25ml αμυγδαλέλαιου και κάντε μασάζ στις αρθρώσεις και τους μύες, στο κεφάλι για αύξηση μαλλιών και στους κροτάφους για τον πονοκέφαλο.. Οι αρχαίοι Έλληνες συχνά χρησιμοποιούσαν στις θυσίες ζώων διάφορα λιβάνια που έφερναν από την Ανατολή. Αντί του λιβανιού έκαιγαν και το εγχώριο δεντρολίβανο, που ήταν δώρο της Αφροδίτης στους ανθρώπους. Με δεντρολίβανο διακοσμούσαν και τις εικόνες των θεών.
http://www.donkeyisland.gr/

Angels Hours

THE SEVENTY AMULET ANGELS INVOKED
AT THE TIME OF CHILDBIRTH

From The Book of the Angel Raziel
Ahaniel Ahiel Aniel Azriel Briel
Chachmal Chachmiel Chafriel Chaniel* Chaskiel
Diniel Gabriel Gazriel Gediel Gazriel
Griel Kadal Kadmiel Kaniel Karkiel
Katchiel Katzhiel Kenunit Kidumiel Lahal
Lahariel Machnia* Malchiel* Malkiel* Michael
Neria Nuriel Ofiel Oriel Padiel
Psisya Rachmiah Rachmiel Rachsiel Ramal
Ramiel Ramuel Rigal Raphael Rsassiel
Rumiel Samchia* Samchiel* Schachniel Sensenya
Shebniel Sniel Sturi Tahariel Tatrusia
Tsirya Tsuria Tzadkiel Tzartak Udrgazyia
Udriel Variel Yeruel Yezriel Ygal
Yofiel Zechriel Zumiel Zuriel *Repeats

THE TWENTY-EIGHT ANGELS RULING IN THE
TWENTY-EIGHT MANSIONS OF THE MOON

Abdizuel Abrinael Amnediel Amnixiel
Amutiel Anixiel Ardifiel Atheniel
Atliel Azariel Azeruel Aziel
Barbiel Bethnael Dirachiel Egibiel
Enediel Ergediel Fdriel Gabriel
Geliel Geniel Jazeriel Kyriel
Neciel Requiel Scheliel Tagriel

THE GOVERNING ANGELS OF THE
TWELVE MONTHS OF THE YEAR

JANUARY: Gabriel (or Cambiel)
FEBRUARY: Barchiel
MARCH: Machidiel (or Malahidael)
APRIL: Asmodel
MAY: Almbriel (or Ambiel)
JUNE: Muriel
JULY: Verchiel
AUGUST: Hamaliel
SEPTEMBER: Uriel (or Zuriel)
OCTOBER: Barbiel
NOVEMBER: Adnachiel
DECEMBER: Hanael (or Anael)

THE GOVERNING ANGELS OF THE FOUR SEASONS

SPRING:
Governing Angel: Spugliguel
Serving angels: Amatiel, Caracasa, Core, Commissoros

AUTUMN:
Governing Angel: Torquaret
Serving angels: Tahquamn, Guabarel

SUMMER:
Governing Angel: Tubiel
Serving angels: Gargatel, Gaviel, Tariel

WINTER:
Governing Angel: Attarib
Serving angels: Amabael, Cetarari

THE GOVERNING ANGELS OF THE
DAYS OF THE WEEK

MONDAY:
Archangel: Gabriel
Angel: Gabriel

TUESDAY:
Archangel: Khamael
Angel: Zamael

WEDNESDAY:
Archangel: Michael
Angel: Raphael

THURSDAY:
Archangel: Tzaphiel
Angel: Sachiel

FRIDAY:
Archangel: Haniel
Angel: Anael

SATURDAY:
Archangel: Tzaphiel
Angel: Cassiel

SUNDAY:
Archangel: Raphael
Angel: Michael
ANGELS OF THE HOURS OF DAY AND NIGHT
Hour Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
1am Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel
2am Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel
3am Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael
4am Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael
5am Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael
6am Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael
7am Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel
8am Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel
9am Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel
10am Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael
11am Gabriel Samael Raphael Sachael Anael Cassiel Michael
12pm Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael
1pm Sachael Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael
2pm Samiel Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel
3pm Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel
4pm Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel
5pm Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael
6pm Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael
7pm Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael
8pm Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael
9pm Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel
10pm Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel Anael Cassiel
11pm Anael Cassiel Michael Gabriel Samael Raphael Sachiel
12am Raphael Sachiel Anael Cassiel Michael Gabriel Samael

http://www.sarahsarchangels.com/angels.html

Προς τους... "αποστατολόγους", "ερπετικολόγους", και παρομοίους...

Προς τους...
"αποστατολόγους",
"ερπετικολόγους",
και παρομοίους

Ας ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής κάτι.

Η αρνητικότητα είναι
Τοπικόν Φαινόμενον.
Περιορισμένης έκτασης.
Και αδύναμη όσο δεν φαντάζεστε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ,
ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΗΘΕΙ
ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ
ΩΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ.

Προς τους διαφόρους συγγραφείς,
"πληροφοριοδότες" συγγραφέων,
φερέφωνα αυτών,
και προς άλλους
που αναφέρονται σ υ ν ε χ ώ ς
σε ΤΑΧΑ παντοδύναμους
"αποστάτες",

"οφιονίδες", "σατανάδες",
"ερπετικούς", "νεφελίμ"
(με "λιακοπουλική" προσέγγιση
και ερμηνεία του όρου), στα "βαμπίρια",
κ.α' κατώτερες υπάρξεις,
απευθύνω τα εξής:

Κάπου θα πρέπει να... χαλαρώσουν,
διότι με την, αυτών των αναφορών,
επιεικώς εμμονώδη "πολιτική" τους,
δημιουργούν άγχος στους ανθρώπους,
φόβο και τρόμο,
και την εντύπωση
οτι η αρνητική πλευρά είναι πανίσχυρη,
και έτσι εκείνη μορφοποιείται,
και τότε εισέρχεται στην ζωή τους.

Όταν κάποιος διαδίδει,
με άλλα λόγια,
οτι οι Φωτεινοί προσπαθούν για το καλό,
αλλά η εχθρική
ως προς αυτούς παράταξη
είναι και εκείνη ισχυρή
ή και... πιο ισχυρή στο υλικό πεδίο της γης,
τότε ποιο ακριβώς είναι το αποτέλεσμα
που προκαλείται σε αυτούς που το διαβάζουν
ή το ακούν αυτό;
("ρητορικόν" το ερώτημα).

Στην πραγματικότητα
η αρνητική παράταξη
είναι ανύπαρκτη,
όταν και όπου η θετική είναι ισχυρή.

Σε τελική ανάλυση
γιατι ασχολείσαι συνεχώς
με εκείνο που κάνει
-ή σε άλλες περιπτώσεις
υποτίθεται οτι κάνει- ο εχθρός,
και δεν ενισχύεις τον εαυτό σου,
αγνοώντας επιδεικτικά τον εχθρό;
Μόνο όταν ενισχυθείς όντως,
εκείνος θα αφανιστεί.

Χαρά και Αγάπη λοιπόν,
με αναζήτηση της Σοφίας
σε υλικές πηγές
και περισσότερο στον Αιθέρα ·
αφήστε δε,
τους ψευδοθετικούς-κρυπτοαρνητικούς
που σας μιλούν συνεχώς
για αυτά που γίνονται απο την αρνητική πλευρά,
βγάζοντας στην ουσία
δικές τους φοβίες και εμμονές,
αλλοιώνοντας τα μηνύματα που παίρνουν,
"να βουρλίζονται".

(24 και 26 Σεπτ. 2010)

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς

✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς
να παραπέμπουν στην σελίδα
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) (ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!)

(* Ο όρος "αρνητικότητα" σε αυτό το κείμενο
χρησιμοποιείται ως "το κακόβουλον",
υπο την έννοιαν της "κακοβουλίας",
κακής βούλησης, και όχι υπο την έννοια
του "εξισορροπητικού" ελεγχόμενου αρνητικού,
που είναι μέρος του Θείου
ως μία εκ των δύο αλληλοσυμπληρώμενων
πολικοτήτων του,
θεός/θεά, συν/πλην, θηλυκό/αρσενικό,κ.ο.κ.)

Αναρτήθηκε από ICARHOS HELLEYTHEREYS http://hellanion.blogspot.com/2010/09/blog-post_25.html