Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Τα σημάδια των καιρών, Αν είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ σας παρακαλώ να το διαβάσετε

Αγαπημένοι,
Γνωρίζω ότι όλοι έχετε κουραστεί ή απλά "θορυβηθεί" απο όλη αυτή την "καταστροφολογία" των ημερών που διανύουμε.
Δεν σας αδικώ... μας ήρθαν "μαζεμένα"!
Θα χρησιμοποιήσω πολλά διαλυτικά και αυτό γιατί θα σας "μιλήσω" δια του γραπτού λόγου.
Επιθυμώ να κάνω έναν διάλογο μαζί σας. Σαν φίλοι, σαν γνωστοί, σαν συμπολίτες.
Μέσα σε όλα, και σα να μην έφταναν όλα! έχουμε και τα περί πολέμου, εξωγήινων, τσιπάκια, ηλεκτρονικές ταυτότητες...
Γιατί?, Γιατί κάποιοι επέλεξαν τώρα, σε αυτή την δύσκολη φάση να "σπείρουν" τον φόβο?
Η απάντηση είναι, γιατί κάποιοι εκμεταλευόμενοι τα προβλήματα μας θέλουν τόσο πολύ να μας διαχωρίσουν. Να μας χωρίζουν, να μας διαιρούν...
Σε μικρομεσσαίους, πλούσιους, εργάτες, μικροεμποράκους, μεγαλοκαρχαρίες, δημόσιους υπαλλήλους... "Διαίρει και βασίλευε".
Όσο μας διαιρούν, τόσο δεν νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των "άλλων". Έχουμε τα δικά μας... Μοιάζουμε με μια διαλυμένη οικογένεια, μια οικογένεια που "δεν μιλιέται".
Βασικός παράγοντας και κινητήρια δύναμη των ανθρώπων που βγάζουν το κεφάλι τους έξω και φωνάζουν ή ψυθιρίζουν είναι ότι σε αντιδιαστολή με αυτούς που απλά "δεν θέλουν να χαλάσουν την μέρα τους με ανοησίες" είναι... η Αγάπη! Είναι το Νοιάξιμο, είναι το ανεπτυγμένο αίσθημα Φροντίδας!
Δεν επιθυμούμε να "ακουγόμαστε γελίοι" κατα πόσο να είμαστε.
Εχουμε δουλειές  να κάνουμε (και μάλιστα πολλές!) και έχουμε και ζωή!
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Ζητάμε να κατανοήσετε ότι κινδυνεύουν τα πάντα! Η ελευθερία μας, Η ατομικότητα μας, Οι οικογένειες μας, Τα δικαιώματα μας, Η προσωπική μας ζωή, Η ελεύθερη επιλογή μας... Η ζωή μας κάθε μέρα που περνά χάνει όλο και πιο πολύ την αξία της... Κάποτε γινόταν απεργία πείνας απο 3 άτομα και άλλαζε κυβέρνηση... Φέτος (2010) 3 άνθρωποι έραψαν το στόμα τους και δεν το είπε καν!!! η τηλεόραση!
Βασικό: Δεν έχετε ενημέρωση
Δεν έχετε παιδεία
Δεν έχετε ελευθερία
Εχετε, Επιλεγμένη και απόλυτα ελεγχόμενη ενημέρωση (ΜΜΕ= Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης)
Έχετε, απόλυτα διαστρεβλομένη παιδεία πάντα κινούμενη προς μια σταθερή κατεύθυνση ανθελληνισμού. Αφού μας έκαναν να αισθανόμαστε "ρατσιστές" με το ζόρι! μετά μας πλάσαραν την "τύπου παιδεία" όπως η "τύπου φέτα" η οποία άλλαξε το όνομα της και ονομάστηκε "εκπαίδευση".
Μας εκπαιδεύουν καλά...
Ελευθερία δεν έχετε. Όποιος πιστεύει ότι έχει απόλυτη ελευθερία είναι σίγουρα πεθαμένος ή ζεί σε άλλο πλανήτη. Τα πάντα παρακολουθούνται. Πάρτε το απόφαση. Κάνεις ένα τηλέφωνο στο Ιράν ή στο Αφγανιστάν και σε παρακολουθούν μέχρι να πεθάνεις. Ίσως "κατά λάθος" να μπήκατε σε μια ιστιοσελίδα "αντίδρασης της νέας τάξης πραγμάτων", ίσως να είδατε ένα βίντεο για την Ελληνική Γλώσσα!!!! Μην νομίζετε ότι τα έχουν μόνο με τους Έλληνες... Τα έχουν με το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού. Το πληκτρολόγιο μας παρακολουθείται, το τηλέφωνο μας... έτσι και χρησιμοποιήσεις "επικίνδυνες" λέξεις παρακολουθείται! Μας το έχουν πεί κιόλας! Και μας το έιπαν κιόλας! "Τι κάνετε έτσι? Δεν το ξέρατε τόσο καιρό? Δεν είχατε ακούσει τίποτα?
Όταν λέμε "ξυπνήστε", δεν εννοούμε οτι είστε κοιμισμένοι. Ενοούμε ότι πρέπει να ενημερωθείτε γιατι σας αφορά. Αν αναπνέετε, αν τρώτε, αν ενημερώνεστε απο την τηλεόραση, αν ακούτε μουσική, αν παρακολουθείτε ταινίες, αν, αν, αν, ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!
Κάντε την προσωπική σας έρευνα. Ελέγξτε ό,τι σας λέω. Ό,τι ακούτε. Εχουμε το google!!!
Στο τέλος ακολουθήστε την καρδιά και το ένστικτό σας. Αν είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα σταθείτε δίπλα μας.
Ο αέρας δηλητηριάζεται με ψεκασμούς (δεν είναι παραφιλοσοφία, είναι επιστημονικό γεγονός)
Το νερό είναι ήδη δηλητήριο (Το χλώριο είναι, στις ποσότητες που χρησιμοποιείται, άκρως τοξικό)
Οι τροφές σε λίγο καιρό θα "ακτινοβολούνται" για να χάσουν τις βιταμίνες τους, γιατί βλάπτουν σοβαρά τον άνθρωπο και του δίνουν πολύ ενέργεια την οποία δεν χρειάζεται!!!!!!!!!! Αστείο?
Ο έλεγχος του πληθυσμού της Γής συμβαίνει τώρα. Αλήθεια.
Τσιπάκια υποδόρια και Ηλεκτρονικές κάρτες απολύτου παρακολούθησης.
(ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!

Τοποθεσία:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!
Ώρα:Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010 11:00 π.μ.)

Η ιστορία που "διαδίδεται" ώς Ιστορία της Ανθρωπότητας είναι γεμάτη ψέματα.
Μας παραμυθιάζουν ΑΙΩΝΕΣ. Απ' αρχής κόσμου! Όποιος νομίζει οτι μας λένε ψέματα 250 χρόνια τώρα ή 450 χρόνια του λείπουν βασικές πληροφορίες ή είναι "πορωμένος" και σταμάτησε πολύ γρήγορα την αναζήτηση της αλήθειας.
Ενα υπέροχο παράδειγμα: Το αρνί που λαχταράτε να φάτε την ημέρα της Αναστάσεως (!!!) του Σωτήρα Μας, ξέρουμε οοολλλοοιιι οτι είναι "εβραϊκό" έθιμο. Ως εκεί. Αυτό που δεν ξέρουν το 99% ούτε των εβραίων είναι η προέλευση. Απλά το ακολουθούν και αυτοί από συνήθεια. Η Αλήθεια: Η "αμνοφαγεία" ή "κυνούρια" προέρχεται απο λησμονιμένους (? Προφανώς όχι από όλους) καιρούς. Καθιερώθηκε όταν υπήρξε η πρώτη νίκη του κακού επί του καλού και οι Σείριοι "εκδιώχτηκαν" απο την Γή. Το καλό συμβολίζεται με τον "κύων"= σκύλος=Σείριος. Όπου υπήρχε σκύλος σούβλιζαν σκύλο και όπου δεν είχαν, αρνί (ένα άλλο σύμβολο της αγαθότητας και της καλοσύνης). Οι μόνοι σήμερα που γνωρίζουν την προέλευση του έθιμου είναι οι σατανιστές και οι εξυπηρετητές του κακού που με μεγάλη χαρά "γιορτάζουν" την νίκη του κακού επί του καλού και γελούν με την ψυχή τους που συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης σε αυτή την γιορτή (όσοι φυσικά τρώνε κρέας)!!!
κλπ.
...................................................................................................................................................................
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας!!! Αν ποτέ δεν έχετε αντιδράσει για τίποτα... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσετε!
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ!!! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ! ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ? ΟΧΙ! Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΗΛΕΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
ΕΝ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
Μην αδικείτε τους αλλοδαπούς. ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα τούτους τους  χρόνους είναι ψυχή και αίμα Ελληνικό! Εχουν έρθει για να βοηθήσουν (οι περισσότεροι ασυνείδητα και ελάχιστοι συνειδητά). Να τους σέβεστε! <Αναφέρομαι στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει σαν τόπο διαμονής την Ελλάδα, όχι για την "επίθεση" των τελευταίων καραβανιών (απελπισμένων ανθρώπων που και αυτοί είναι θύματα προς παράδειγματισμό μας!) που τα έβαλαν στην χώρα με σκοπό να διασπάσουν την ενωτική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.>
Μάθετε ότι οι Ανώτερες Δυνάμεις το έχουν ΚΑΙ αυτό προβλέψει.
"Τι κακό πάντα προσπάθησε,
Το Καλό πάντα νίνησε"...
"Εγώ διδάσκω την αλήθεια της ζωής.
Πρέπει να γνωρίζεις πριν γίνεις ικανός.
Πρέπει νάσαι ικανός πρίν μπορέσεις να δράσεις.
Μπορείς να εκδηλώνεις ό,τι το Πνεύμα δικαιώνει" /Ιερό κέιμενο./
Ηρθε το "τέλος των καιρών". Ήρθε το τέλος του χρόνου (επιστημονικά, μετά την μετατόπιση των αξονων της γής ίσως ο χρόνος να γίνει πάλι κυκλικός και να πάψει να είναι γραμμικός. κβαντική φυσική, υπάρχουν πληροφορίες).
Το ζούμε! Αλλο που δεν το πιστεύουμε.
Ετοιμαστείτε. Αντιδράστε! Θα καταντήσουμε με τα ίδια δικαιώματα των προβάτων και των αγελάδων! Τι δεν έχετε καταλάβει??????? Η γνώση είναι δύναμη! Δεν Θέλουμε να σας Φοβίσουμε, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Μόλις άρχισαν! Ας αρχίσουμε και ΕΜΕΙΣ!
Ολοι ΜΑΖΙ. Μην πέφτετε στην παγίδα του διαχωρισμού! Μην κάθεστε!
...............................................................................................................................................................
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Α. Μην ξεχνάτε!!!! Η ζωή μα για όλους αυτούς δεν έχει καμμιά αξία!!!!!!!!!! Μην τους κάνετε την χάρη!!!!!!!!!

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Merkabah, The Chariot of Ascension

Sacred Geometry 101B: The Vesica Piscis- Χρυσή Τομή

Sacred Geometry 101F (Part 1): The Golden Mean- Χρυσός Κανόνας

The golden mean

ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

Πυθαγόρειο ΘεώρημαΠυθαγόρειο Θεώρημα
«Το τρίγωνο της υποτεινούσης ισούται με το άθροισμα των τεραγώνων των δύο κάθετων πλευρών»
αγ= 〖αβ〗^2+ 〖βγ〗^2
«Ζωογονικό» τρίγωνο
Το ζωογονικό τρίγωνο= εις ψυχή θνητού.
Η ορθή γωνία παρούσα διακομεί τη ψυχή.
Τριάς: Είναι το άθροισμα των πρώτων δύο αριθμών
Της Μονάδας (Πατρός)*
Της Δυάδας (Μητρός) 1+2=3
Το τρυφερό άνθος (3) των γονέων (1+2) που υπάρχει σαν μορφή μέσα στις Μορφές και Ψυχή και Πνεύμα και Αρμονία και Αριθμό. Θεία ουσία η Ηγεμονική Τριάς η περιέχουσα τις δύο  πρώτες Συμπαντικές Αρχές, Την Αρχή του Πέρατος την Μονάδα και την Αρχή του Απείρου, την Δυάδα.
Εντός των λέξεων ΕΝ υπάρχει το ΠΑΝ το οποίο δομεί το ΣΥΝ, το ΣΥΜΠΑΝ, γιατί η λέξη ΕΝ είναι η Αρχή ενώσεως και ύπαρξης των Πάντων. Εντός του ΕΝ εφόσον αυτό περιέχει τους πρώτους δέκα αριθμούς οι οποίοι βρίσκονται εντός του.
1+2+3+4+5+6+7+8+9= 55, (5+5)= 10, 1+0= 1 (ΕΝ)
Άσαρκος η Ψυχή δεν έχει την δυνατότητα δράσης.
Η προετοιμασία της δια την ένσαρκον ζωή, κατά τον Όμηρο, είναι η αναγωγή της εικόνας της εις τα ενεργειακά τετράγωνα.
 Ασαρκος η Ψυχή 3, 4 & 5
        Ενσαρκος η Ψυχή:
 3Χ3 + 4Χ4 + 5Χ5
 9 + 16= 25  (αγ= 〖αβ〗^2+ 〖βγ〗^2)
 Ετσι δίδεται νέα γεωμετρική της εικόνα.
Μεταξύ άσαρκου και ένσαρκου περιοχής (3,4,5) η Ψυχή, ο αριθμός 6, ταξιδεύει εις την στερεά φύση των Όγκων, έτσι θα ανέλθει δις του τετραγώνου εις τον κύβο (6Χ6Χ6=216)
«Διότι ο κυβισμός της δια του όγκου των εξ τετραγώνων του, αναπαριστά το σύμβολο της Γής. Δηλαδή το ένσαρκον επί της Γής βίον της Ψυχής».
Ο αριθμός 216 κατά τον Πυθαγόρα είναι η εμψύχωση των θνητών ανθρώπων διότι ο αριθμός (6Χ6Χ6) ανταποκρίνεται στον αριθμό των ημερών της κυήσεως του ανθρώπινου όντος.
30 ημέρες Χ 7 μήνες + 6 ημέρες = 216 ημέρες
Αριθμός ημερών κυοφορίας= 216
Αριθμός 6 είς τον κύβο (ψυχή)= 216
Οπότε είναι και το άθροισμα των κύβων & των 3 αριθμών:
3Χ3Χ3 + 4Χ4Χ4 + 5Χ5Χ5 = 216
Σύνδεση Μικροκοσμικού – Μακροκοσμικού όντος είναι επίσης, η παρουσία του αριθμού 216 η οποία συνδέει την ψυχή του ανθρώπου με το μακροσκοπικό σύμπαν δια του Ήλιου.
360 (ημέρες) Χ 60 (εξάτομη μοίρα)= 21.000
των 360 μοιρών του Ζωδιακού Κύκλου στον Χώρο.
Το Ζωογονικό Τρίγωνο είναι κατά κάποιο τρόπο το αόρατο και άρρητο ζητούμενο της ουσίας της, την οποία η ψυχή οφείλει να κατακτήσει κατά τον ένσαρκο βίο της και να ελέγξει την εφαρμογή του κατά την αναχώρηση της.
Η ορθή γωνία δημιουργεί την Ορθή Γνώμη, τον ΓΝΩΜΟΝΑ, τον εξεταστή των έσω κινήσεων της Ψυχής. ΓΝΩΜΩΝ είναι ο γνώστης, ο ερευνητής, ο έμπειρος, είναι επίσης το όργανο χάραξης ορθών γωνιών και κάθετων γραμμών.
Η ορθή γωνία είναι το σημείο αναφοράς της Ψυχής, το οποίο οπωσδήποτε μεταβάλλεται εις το γεωμετρικό σχήμα του Ζωογονικού Τριγώνου, αλλά παραμένει «αεί η δυνάμει εικών και συνοχής της».
                
Το Ζωογόνο τρίγωνο αφού ανήλθε εις το τετράγωνο με την ανάπτυξη των 3ων πλευρών στα αντίστοιχα τετράγωνα μας δίνει άλλες 12 ορθές γωνίες.
O αριθμός 12 έχει τη Φύση του κύκλου είς την ουσία εκ του αποτελέσματος των 2 πρώτων αρχών της Μονάδας και της Δυάδας. Στις οποίες επιστρέφει κατόπιν της φυσικής αναπτυσσόμενης ροής του.
1+2=3 +3= 6+6= 12
1+2=3 +3= 6+6= 12 = 1+2=3…
Το ορθογώνιο σκαληνό είναι η εικόνα της ψυχής πρίν την άφιξη της στον ορατό κόσμο, καθώς και κατά την ώρα της μεταβάσεως της στον αόρατο δια-κόσμο.
Ο αριθμός 5 της  ειμαρμένης είναι κυκλικός αριθμός, διότι πάντα επιστρέφει εις τον εαυτό του διά του τετραγώνου 5Χ5=25 καθώς 5Χ5Χ5= 125 κτλ στην ΠΕΝΤΑΔΑ.
«Ως η μεν πεντάς, ούσα μέση της εννάδος και της μονάδος, ιερά λέγεται της δίκης» Πρόκλου, Πολιτεία Πλάτωνος.
Μόνη παραμένει εις την Θεία Πρόνοια ο αριθμός 3. Πρόοδος προς τα επόμενα γένη δια της ελεύθερης βούλησης, Ο αριθμός 4 και επιστρέφει εις την Ιδέα του Αγαθού.
Ο αριθμός 5 της ειμαρμένης είναι η κυκλική αέναη περιφορά της Ψυχής.
Από αυτές (τις Ψυχές), οι οποίες ενσαρκώνονται (πίπτουν είς την γέννησιν) και εξέρχονται από αυτήν, η εικόνα είναι το Ορθογώνιο Σκαληνό.

* Συνδέεται με την θεωρεία του Ι (Ιώτα)
Το Ιώτα αναπαριστά σχεδιαστικός την κάθοδο του Πνεύματος που θα επιστρέψει εις τον Νού την σύλληψη των Λεπτοφυέστερων Συλλογισμών δια εσωτερικών των Ωτών.

Της Γης παιδί είμαι και του έναστρου Ουρανού

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Διαλογισμός της 10/10/2010, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Για αρχάριους και προχωρημένους

Αυτές είναι πάρα πολύ δυνατές εποχές, συμμετέχετε!, Μας δίνεται μόνο μία ευκαιρία και είναι αυτή!

Είναι αναγκαίο να επιλέξουμε ένα ήσυχο άνετο μέρος. Είναι πάντα ωφέλιμο να φοράμε άνετα ρούχα. Κατα προτίμηση χωρίς μεταλλικά στοιχεία (ζώνες με εγράφες, ψεύτικα κοσμήματα, παπούτσια).

Αφού επιλέξουμε τον χώρο, είναι απαραίτητο να τον "αφιερώσουμε".
Αφιέρωση χώρου: Απλά και με πρόθεση αφιερώνουμε τον χώρο που βρισκόμαστε στον διαλογισμό μας. (π.χ. Αφιερώνω αυτό τον χώρο στον διαλογισμό που θα με βοηθήσει να εναρμονιστώ με την Χριστική Ενέργεια, την Ιερή Ενέργεια της Σοφίας και τα Μεγάλα Όντα του Φωτός. Ας γεμίσει ο τόπος αυτός, Φώς, Ευλογία, Αρμονία, Αγάπη και Αγνές Προθέσεις. Καλωσορίζω την Ενέργεια του Αγίου Πνεύματος να έρθει και να ευλογίσει και να πραγματοποιήσει αυτή την ενεργοποίηση) Όλα αυτά τα σκεφτόμαστε ή τα λέμε με τα μάτια κλειστά για να μπορέσουμε σώμα και ψυχή- να συμμετέχουμε. Πρέπει να θυμάστε ότι η δύναμη της θέλησης και η καθαρή πρόθεση κάνουν έναν τόπο Ιερό (Τον αφιερώνουν).

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

1. Πείτε αυτό το μάντραμ:
Πιό ακτινοβόλος απο τον ήλιο
Πιό αγνός απο το χιόνι,
Πιο λεπτός απ' τον αιθέρα
Είναι ο Εαυτός, το Πνεύμα μέσα στην καρδιά μου.
Είμαι αυτός ο Εαυτός.
Αυτός ο Εαυτός είμαι Εγώ.
2. Παρουσιαστείτε στην Παντοδύναμη Ζωή (Πέστε το όνομα σας) και πείτε
Είμαι αυτός ο ευτός!
Πείτε την Μεγάλη Επίκληση (Υπάρχει στο μπλόκ)
Οραματιστήτε να λέτε την Μεγάλη Επίκληση μαζί με τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη την ίδια στιγμή! Αφιερώστε λίγο χρόνο να βιώσετε το Παγκόσμιο πλέγμα των ανθρώπων καλής θέλησης σε όλη την ανθρωπότητα.
(Αν δεν επιθυμείτε να πείτε την επίκληση απλά αφιερώστε χρόνο οραματιζόμενοι το κοσμικό πλέγμα-σαν αυτό με τους μεσηβρινούς της γής)
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
3. Σας παρακαλώ να "πάτε με το μυαλό, την σκέψη" στην ΚΑΡΔΙΑ σας.
"Δείτε" να εισέρχεστε στον Ιερό Χώρο της Καρδιάς.
Εκεί καίει ένας βωμός. Εκαιγε Πάντα. Πλησιάστε.
Είναι ο Δικός σας Προσωπικός Ιερός Χώρος της Καρδιάς.
Εκεί βρίσκεται ΟΛΗ σας η Άλήθεια. Εκεί κατοικεί, σ'αυτό τον Ιερό Χώρο η Ανώτερη Ουσία της Υπαρξης Σας. Είναι το κατοικητήριο της Σοφίας. Συγκατοικεί με την Αγάπη, με την Πίστη, την Συμπόνια, με την Κατανόηση και την Ελπίδα, με την Συνχώρεση... Με όλες τις Ανώτερες ποιότητες που έχουν τα ανθρώπινα πλάσματα.
Δέστε! Αναγνωρίστε! Αγκαλιάστε τον ανώτερο Εαυτό σας! Αν "κάτι" προσπαθήσει να "σκοτεινιάσει" το πλημμύρισμα της αγάπης  και την ευδαιμονία... πετάξτε το έξω!!!!!!
Εκεί ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας πειράξει. Είστε ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλείς. Απόλυτα και ολοκληρωτικά προστατευμένοι.
Είναι Ιερός Τόπος.
Δεχτείτε το Φώς και την Ευλογία του Χριστού. Δεχτείτε την Αγάπη και την Σοφία.
4. ΔΗΛΩΣΤΕ:  Ζητώ, παρακαλώ και καλώ τις δυνάμεις του Φωτός, Τον Χριστό, την Ιερή Σοφία τα Μεγάλα Όντα και το Αγιο Πνεύμα να ενεργοποιήσουν άμεσα και αμετάκλητα το σύστημα DNA μου, να το μεταμορφώσουν και να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές, ουτοσώστε να ετοιμαστώ και για να δεχτώ την ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της ΘΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ και των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΝ που μου είχαν ΚΛΑΠΕΙ!
ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ!
Αυτή η ενεργοποίηση ζητώ και παρακαλώ να είναι ΜΟΝΙΜΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.
Ζητώ την ΠΛΗΡΗ Προστασία απο τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΤΑ,
απο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ απο την ΙΕΡΗ ΣΟΦΙΑ και απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ στο πνευματικό μονοπάτι που μου έχει οριστεί.
Ας γίνω με αυτή την ενεργοποίηση μέλος της Παγκόσμιας Οικογένειας του Φωτός.
Ζητώ και παρακαλώ να ΞΑΝΑΕΝΩΘΩ με την οικογένεια μου του Φωτός και της Αγάπης.
Να γίνω ο Φορέας του Φωτός αυτού, με σκοπό την μετάδωση του σε όλους τους ανθρώπους που συναντώ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΙΧΩΡ!
5. Απαγγείλετε "Οι Υιοί του Ανθρώπου είναι Ενα" (αν είστε με παρέα ενώστε τα χέρια)
"Οι Υιοί του Ανθρώπου είναι ένα και εγώ είμαι ένα με αυτούς
Ζητώ να αγαπώ και όχι να μισώ
Ζητώ να υπηρετώ, όχι να απαιτώ οφειλούμενη υπηρεσία.
Ζητώ να θεραπεύω, όχι να βλάπτω.
Είθε ο πόνος να φέρει την οφειλούμενη ανταμοιβή φωτός και αγάπης
Είθε η Ψυχή να ελέγχει την εξωτερική μορφή
Και τη ζωή και όλα τα γεγονότα
Και να φέρει στο φώς την Αγάπη
Που βρίσκεται πίσω απο τα γεγονότα του χρόνου
Ας έλθει το όραμα και η ενόραση
Ας αποκαλυφθεί το μέλλον
Ας εκδηλωθεί εσωτερική ενότητα
Κι ας παρέλθουν οι διαιρέσεις
Ας επικρατήσει η αγάπη
Όλοι οι άνθρωποι ας αγαπούν"!
Αμήν. Αν θέλετε λέτε 3 ΟΜ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ!
ΣΚΟΡΠΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

October 10 World Mental Health Day2010

theme: Mental Health & Chronic Physical Illnesses


HEALERS TAKE NOTE: A Day to focus on the contribution all can make towards the creation of a healthy mental environment - and on the sensitive healing needed by those who suffer from mental illness in its many forms.

This years theme highlights the fact that physical and mental disorders often go hand in hand. The Day draws attention to the important need for health workers to often a full integration of care.
 
http://www.souledout.org/festivals/celebrationoflight1.html

10-10-10 Portal the opening of the Crystalline Portals of the Oceans

10/10 Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

10/10 Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος,
Η 10/10/10 πλησιάζει και η κάθοδος του Χριστού και της Σοφίας - η αρσενική και θηλυκή ενέργεια του Χριστού - επίκειται! Το Άγιο Πνεύμα - Ο Maha Chohan - που είναι το σώμα του Θείου, η λύση που αγκαλιάζει το Όλο και ακτινοβολεί ως απόρροια από την Θεία Πηγή  επιτρέπωντας σε όλα τα θαύματα να συμβούν - αγκυροβολεί τώρα, κάνοντας αισθητή την παρουσία του γύρω μας. Το στάδιο έχει οριστεί για το συνδυασμό, το πραγματικό αλχημικό γάμο και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ (και άλλοι!) Κλήρωθηκαν για να επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός  και να παράσχουν την δύναμη τους.


Μπορείτε να διαλογιστείτε μαζί μας στις 10/10/10. 
Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα ήσυχο χώρο στις 10 και 10 πρωϊνή της Κυριακής, και αργότερα την ίδια ημέρα στις 22:10, καθώς αυτά είναι τα χρονικά σημεία ισχύος (πύλες) που το Χριστικό Φως θα κατέλθει και θα εναρμονιστεί!
Ο καθένας που θα λάβει την εν λόγω ενεργοποίηση από το Πνεύμα θα μεταφέρει στην συνέχεια, αυτό το φως έξω στον κόσμο ως μία θετική ακτινοβόληση, περνώντας αυτό το δώρο σε όλους εκείνους που τον συναντούν οι οποίοι είναι έτοιμοι να το λάβουν, περνώντας τη δάδα που θα αναφλέξει τον κόσμο με το νέο Χριστικό Φως, η Χρυσή Ρόδινη Φλόγα του Χριστού, η οποία θα βοηθήσει να έλθει στην ύπαρξη η Νέα Γη!

Αυτές είναι πάρα πολύ δυνατές εποχές, συμμετέχετε!, Μας δίνεται μόνο μία ευκαιρία και είναι αυτή!
Originally by, Edwin Courtenay,
http://edwincourtenay.blogspot.com/2010/10/descent-of-holy-spirit.html
Tittle: The Descent of the Holy Spirit

10/10/10 is fast approaching and the descent of the Christ and the Sophia - the masculine and feminine Christ energy - is imminent! The Holy Spirit - the Maha Chohan - who is the body of the Divine, the solution that embraces the all and radiates as an emanation from the Divine Source enabling all miracles to occur - anchors itself now, becoming more present in and around us. The stage is set for the conjunction, the true alchemical wedding and the Archangel Gabriel (and others!) draw close to witness this event and lend their power.
If you can't make it to our 10/10/10 gathering (there 8 spaces left) then do try and make sure that you are in a quiet space at 10 past 10 on Sunday and later again that day at 22:10 as these are the power points when the Christ Light will descend and harmonize! Everyone who receives this initiation from Spirit will then carry this light out into the world as a positive infection, passing on this gift to all those others they encounter who are ready to receive it, passing the torch that will ignite the world with the new Christ Light, the Rose Gold Flame of the Christ, which will help to bring into being the New Earth!

These are powerful times, be part of them, there is only one chance and this is it!