Aς μην πλησιάσει εκείνος που του φαίνεται πως η δοκιμασία είναι μακροχρόνια!
Εσείς που αρνείστε το Ευαγγέλιο της ελπίδας, της δράσης και του θάρρους,
Που νομίσατε αβάσταχτη τη περίοδο της μάθησης,
Που χλωμιάζετε αντικρύζοντας την αγάπη,
Που τρομάζετε απ' τα φτερά ενός αγγέλου,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ελ Μορύα

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

O Διαλογισμός του Wesak (Πανσέληνος στον Ταύρο)

Ο παρακάτω διαλογισμός περιέχει βασικές πληροφορίες για τον συντονιστή του διαλογισμού (γιατί γίνεται και λέγεται τί). Είναι στην δική σας ευχέρια η καθοδήγηση και η διαχείρηση του χρόνου. Με έντονα γράμματα εμφανίζονται τα βήματα. Με απλά γράμματα κατα βάση οι πληροφορίες.
Βασικό: Πρέπει να φροντήσετε να υπάρχει ΝΕΡΟ στον χώρο, διότι στο τέλος ο Χριστός το ευλογεί. Συμβουλέψτε την ομάδα να φέρει το δικό της μπουκάλι ή μπόλ. Ας είναι σε γυάλινο μπουκάλι.
Φέτος, όσο ποτέ, είναι σπουδαία η συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Wesak. Να είστε Ευλογημένοι!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ:
Υπάρχει μια μεγάλη κοιλάδα στα Ιμαλάια. Περιστοιχίζεται απο ψηλά βουνά που καλύπτονται με θάμνους και πράσινα χόρτα. Η κοιλάδα είναι στην πραγματικότητα ένα υψηλό οροπέδιο που καλύπτεται με το βαθύ πράσινο χοντρό γρασίδι, σαν ένα τεράστιο χαλί. Στη βόρεια πλευρά του οροπεδίου υπάρχει ένα μικρό ρέμα που περνά μέσα απο ένα φαράγγι γεμάτο πεύκα και εκτείνεται μερικά χιλιόμετρα ακόμη μέχρι να εξαφανιστεί σε μια καθαρή μπλέ λίμνη.
Δεν υπάρχουν κατοικίες στην κοιλάδα. Μόνο ένας βουδιστικός ναός και τρείς καλύβες στην πιο ερημωμένη κατάσταση που μπορείτε να φανταστείτε.
Λίγες ημέρες πρίν την πανσέληνο του Ταύρου, η οποία υπάγεται ώς θέληση, μπορείτε να δείτε πολύχρωμες σκηνές στις πλαγιές ώς τον ποταμό. Οι αλλαγές αυτές αυξάνονται ώς την ημέρα της πανσελήνου. Ανθρωποι απο τις γύρω πόλεις, περιπλανόμενες φυλές, μαθητές, διδάσκαλοι, Λάμα και ένα μεγάλο πλήθος κόσμου φτάνουν για το Ιερό Φεστιβάλ.
Την ημέρα της Πανσελήνου, όλο το πλήθος, ντυμένο με καθαρά ρούχα, κυρίως λευκά, συγκεντρώνεται στο νότιο μέρος της κοιλάδας, αφήνοντας το βόρειοανατολικό τμήμα ελεύθερο για τα Μεγάλα Όντα. Οσοι συμμετέχουν, κάθονται στο έδαφος μέσα σε μεγάλο δέος και διαλογισμό αλλά και σε μεγάλη σιωπή.

Κοντά στην ώρα της Πανσελήνου, τα Μεγάλα Όντα φτάνουν με λευκά ιμάτια ώς εκπλήρωση των μαθητών και των φίλων τους και ανταλλάσουν ευλογίες, χαμόγελα και λίγα εύθυμα λόγια.
Λίγο αργότερα οι τρείς Μεγάλοι Κύριοι έρχονται με το Αιθερικό τους Σώμα. Πρόκειται για την άφιξη του Κυρίου Βούδα, Του Ιησού Χριστού και του Αρχοντα του Πολιτισμού (Rochezi Master). Ολοι τώρα βρίσκονται σε βαθειά σιωπή. Τα Μεγάλα Όντα  και οι Διδάσκαλοι συγκεντρώνονται πίσω απο τους τρείς Κυρίους, ανάλογα με την κατάταξη τους. Πάνω απο την κολάδα εμφανίζονται τώρα ένας φωτεινός στόλος. Φωτεινά Όντα, απεσταλμένα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός φέρνοντας τις ενέργειες του Ωρίωνα, των Γαλαξιακών Διδασκάλων και Φυλών αποτελούμενων αποκλειστικά απο Αγάπη και Φώς.
Στήλες φωτός σαρώνουν τώρα την κοιλάδα απο άκρη σε άκρη.

Με ένα νεύμα, όλα τα Μεγάλα Όντα δημιουργούν τρείς ομόκεντρους κύκλους και αρχίζουν να ψέλνουν. Οσο οι ψαλμωδίες βαθαίνουν και γίνονται πιο ρυθμικές το Αιθερικό Σώμα των επισκεπτών υλοποιείται και μια ένδοξη εικόνα γίνεται ορατή στο κέντρο των κύκλων. Καλείται με διάφορα ονόματα: Ο Φωτεινός, ο Κύριος της Ειρήνης, ο Κύριος της Αγάπης, Ο Χριστός. Αυτός είναι ο Διδάσκαλος όλων των Διδασκάλων που αποτελούν την Πλανητική Ιεραρχία, που εκτελεί τον Θείο Σκοπό αυτού του Πλανήτη, που οδηγεί την ανθρωπότητα απο το σκοτάδι στο φώς, απο τον θάνατο στην αθανασία, απο την ψευδαίσθηση στην Αλήθεια, απο το χάος στην Ομορφιά.
Ο Χριστός εμφανίζεται φορώντας έναν λευκό μανδύα και τα μαλλιά του πέφτουν στους όμους του σαν κύμματα. Κρατάει την Ράβδο της Δύναμης στο Χέρι Του, δοσμένη σε Αυτόν απο τον Αρχαίο των Ημερών για αυτό τον λόγο. Κανείς άλλος δεν μπορεί να αγγίξει την Ράβδο αυτή εκτός απο Αυτόν. Κανείς άλλος δεν μπορεί να αντέξει την Δύναμη της. Είναι ο Μεγάλος Μύστης. Η Ράβδος ακτινοβολεί δύο ακτίνες απέραντης ομορφιάς. Μπλέ και πορτοκαλί αύρα που σχηματίζουν δύο κύκλους με τον Ίδιο στο κέντρο.
Ολοι τώρα ψάλουν πρός Αυτόν ένα μάντραμ χαιρετισμού και συναίνεσης. (ΜΑΝΤΡΑΜ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ) Χαιρετισμοί στον Κύριο Χριστό, τον Άβαταρ της Θυσιαστικής Αγάπης και της Επιθυμίας όλων των εθνών!
Τότε οι δύο κύκλοι γίνονται ένα και σχηματίζουν έναν σταυρό στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο Χριστός. Τώρα, οι ψαλμωδίες δυναμώνουν και διαπερνούν τις καρδιές και τις ψυχές των παραβρισκόμενων με περισσότερη χαρά, ευλογία και ειρήνη καθώς οι ευλογίες τους αγγίζουν.
Την επόμενη στιγμή ένα τρίγωνο περιβάλει τον κύκλο και στην κορυφή του βρίσκεται ο Χριστός. Στέκεται μπροστά στον βράχο και τοποθετεί την Ράβδο του πάνω σε αυτό τον βράχο. Μπορείτε να δείτε ένα κρυστάλλινο μπώλ με χρυσά σχέδια και γυρλάντες απο λουλούδια λωτού να καλύπτουν τον βράχο και να κρέμονται απο όλες του τις γωνίες.
Τότε, Αυτοί, εμφανίζουν ένα άλλο τρίγωνο, που σχηματίζεται στο κέντρο του τριγώνου που στέκεται ο Χριστός και ενώνεται με το μεγαλύτερο με τρείς κύκλους. Η επόμενη εμφάνιση είναι του εξάκτινου αστεριού και αμέσως μετά του πεντάκτινου αστεριού, που είναι το αστέρι του Χριστού.
Ο Χριστός στέκεται στο κέντρο της πυραμίδας πάνω απο τον βράχο, και στα κατώτερα σημεία της πυραμίδας, Δεξιά του βρίσκεται Ο Κύριος Βούδας και αριστερά του ο Κύριος του Πολιτισμού. Διδάσκαλος R.  Εδώ οι ψαλμωδίες έχουν μεγαλώσει σε ένταση και δημιουργούν μεγάλο δέος στον Χριστό αλλά και στο πλήθος. Τώρα, Ο Χριστός σηκώνει την Ράβδο Του απο τον βράχο και λέει: Έτοιμη! Κύριε Ελα!
Τότε ξανά τοποθετεί την ράβδο στον βράχο για λίγα λεπτά πρίν απο την Πανσέληνο και τα μάτια όλων είναι καρφωμένα στον βράχο.
Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πρίν την Πανσέληνο, στο μπέ του ουρανού εμφανίζεται μια κουκίδα φωτός, η οποία πλησιάζει αργά...  και στην εικόνα του Κύριου Βούδα, αρχίζουν να γίνονται ορατές οι αλλαγές... έτσι όπως στέκεται σε στάση λωτού με ένα ολολαμπρο κίτρινο μανδύα, αρχίζει να ακτινοβολεί και πλημμυρίζει με απίστευτη ομορφιά φωτός και χρώμματος. Το δεξί του χέρι σηκώνεται για να σκορπίσει ευλογίες Οταν ΕΚΕΙΝΟΣ φτάνει σε ένα σημείο πάνω απο τον βράχο, οι τρείς Κύριοι υπερ-φωτίζονται και στέκονται τώρα λίγο πιο πέρα απο τον βράχο.
Ο Χριστός απαγγέλει τώρα την Μεγάλη Επίκληση  αλλά και όλοι οι παραβρισκόμενοι ακουμπώντας το κεφάλι στο έδαφος.
Η Μεγάλη Επίκληση δημιουργεί ένα καταπληκτικό σημείο ενέργειας, η οποία περνά μέσα στις καρδιές των παραβρισκόμενων, των υποψήφιων, των μαθητών, και των Μυστών και φτάνει στον Θεό.

Αυτή είναι η πιό Ιερή στιγμή του Έτους. Η στιγμή που η ανθρωπότητα και η Θεότητα έρχονται σε επαφή. Κατα την ακριβή ώρα της Πανσελήνου ο Φωτισμένος περνάει στον Χριστό την ενέργεια του της πρώτης ακτίνας (Δύναμη-Θέληση) η οποία λαμβάνοντας την ο Χριστός μετατρέπει σε Θέληση-Για-Καλό.

Ο Χριστός που είναι ο μεγάλος Ιεροτελεστής, απλώνει τα χέρια του και πέρνει το μπώλ απο τον βράχο και το θέτει επάνω στο κεφάλι του και το τοποθετεί ξανά πάνω στον βράχο.
Έπειτα οι Διδάσκαλοι ψέλνουν ιερούς ήχους.
και ψέλνουν:
Ω Εσύ που με κάλεσες στην Ατραπό του μόχθου
Δέξου την ικανότητα και την επιθυμία μου,
Δέξου το μόχθο μου, Ω Κύριε!
Γιατί μέρα - νύχτα Εσύ με παρατηρείς
Φανέρωσε το Χέρι Σου, Ω Κύριε!
Γιατί μεγάλο είναι το σκοτάδι
Σε ακολουθώ!
ΟΜ.
Χαιρετισμοί στον Κύριο Χριστό, τον Άβαταρ της Θυσιαστικής Αγάπης και της Επιθυμίας όλων των εθνών!
ΟΜ
Αφήστε την ενέργεια να κυλήσει σε όλη την ανθρωπότητα και σε αυτούς που πέρνουν αποφάσεις για αυτήν. Να φωτήσει τους ηγέτες όλων των εθνών ώστε να εργάζονται για την μεταμόρφωση της ανθρωπότητας.
ΟΜ ΜΑΝΙ ΠΑΝΤΜΕ ΟΜ (ΟΜ ΜΑΝΗ PADME HUM)

ΟΜ

Αγάπη για όλα τα όντα...
...............................................................................
Κατά την ημέρα του Wesak πρέπει να διατηρηθεί πλήρης προσανατολισμός πρός την ομορφιά, την καλοσύνη και την αλήθεια. Αυτή είναι η ημέρα επαφής. Πρώτα έρχεστε σε επαφή με την ίδια την ψυχή σας. Επειτα το βλέμμα του Διδασκάλου σας εστιάζεται πάνω σας για ένα δευτερόλεπτο και νιώθετε τις μεγάλες ενέργειες να διεισδύουν στο σύστημα σας, προκαλώντας κάποιο βαθμό μεταμόρφωσης, μετά απ' την οποία θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για να αλλάξετε τη ζωή σας πρός τα ανώτερα επίπεδα βίωσης.
Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

1. Επιβεβαιώνουμε τον λόγο σύνταξης της ομάδας μας και ενωνόμαστε μέσα απο την καρδιά.
Ενωνόμαστε με την ομάδα μας και με όλη την ανθρωπότητα και τους ανθρωπους καλής θέλησης. Γνωρίζοντας ότι θα ενωθούμε με την Ιεραρχία.
2. Λέμε το ΜΑΝΤΡΑΜ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Η γή των ανθρώπων είναι ένα και εγώ είμαι ένα με αυτούς.
Ζητώ να αγαπώ όχι να μισώ. Ζητώ να υπηρετώ και όχι να απαιτώ αφειλούμενη υπηρεσία.
Ζητώ να θεραπεύω, όχι να βλάπτω.
Είθε ο πόνος να φέρει την οφειλούμενη ανταμοιβή Φωτός και Αγάπης.
Είθε η ψυχή να ελέγχει την εξωτερική μορφή και τη ζωή και όλα τα γεγονότα και να φέρει στο φώς την αγάπη που υπόκειται στα συμβάντα του χρόνου.
Ας έλθει το όραμα και η ενόραση και ας παρέλθουν οι εξωτερικές διαιρέσεις.
Ας επικρατήσει η αγάπη, όλοι οι άνθρωποι ας αγαπούν.

(Ι. Ευθυγράμμιση με την Ομάδα μας, ετθυγράμμιση με όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης.
ΙΙ. Ευθυγράμμιση- Μια γραμμή φωτός και ενέργειας πρός την Πνευματική Ιεραρχία του Πλανήτη, την Πλανητική Καρδιά, το Μεγάλο Άσραμ του Σανάτ Κουμάρα και πρός τον Χριστό πρός τον Κύριο Βούδα πρός την Καρδιά της Ιεραρχίας. Η γραμμή θα επεκταθεί πρός την κατεύθυνση της Σαμπάλλα και απο το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή.
ΙΙΙ. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σας φαντασία δείτε τα τρία Πλανητικά κέντρα να ευθυγραμμίζονται Σαμπάλλα_Ιεραρχία_Ανθρωπότητα. Σε ευθυγράμμιση και αλληλεπίδραση)
3. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σας φαντασία δείτε τις ενέργειες του Φωτός, της Αγάπης και της Θέλησης για Καλό να "ρίχνονται" σε όλο τον Πλανήτη και να αγκυροβολούνται στην Γή, στο φυσικό επίπεδο στο οποίο το σχέδιο μπορεί να εκδηλωθεί.
(του Φωτός να κατέρχεται στις διάνοιες όλων των ανθρώπων
της Αγάπης να κατέρχεται απο το Χριστό μέσα σε κάθε καρδιά,
της Θέλησης να κατέρχεται στο δισκοπότηρο κάθε ανθρώπου.
Οραματιστείτε σαν αποτέλεσμα, μια εργασία, μια ανθρωπότητα και την επανεμφάνιση του Χριστού)

4. ΟΜ.

5. Ηρεμία, Ας αλλάξει η εστίαση της συνείδησης ώς ομάδα, ώς μέρος(μέλος-ένα) του Άσραμ που συνδέεται, με την επιβεβαίωση (Μάντραμ - Επιθυμία όλων των Εθνών):

(Μπορείτε να διαβάσετε 1 απο τις 2 προσευχές που ακολουθούν, σύμφωνα με την βιβλιογραφία, διαφέρει ανάλογα την προέλευση η συγκεκριμένη προσευχή. Σκοπό έχει την ανύψωση της ατομικής συνείδησης σε ομαδική, ο τρόπος είναι η "θυσιαστική Αγάπη". Εν ολίγης, μπορείτε να πείτε όποια προσευχή κινητοποιεί αυτή την ενέργεια, σε εσάς και την ομάδα σας.)

Ω Εσύ που με κάλεσες στην Ατραπό του μόχθου
Δέξου την ικανότητα και την επιθυμία μου,
Δέξου το μόχθο μου, Ω Κύριε!
Γιατί μέρα - νύχτα Εσύ με παρατηρείς
Φανέρωσε το Χέρι Σου, Ω Κύριε!
Γιατί μεγάλο είναι το σκοτάδι
Σε ακολουθώ!
................................................................
Είμαι ένα σημείο φωτός μέσα σ' ένα μεγαλύτερο Φώς.
Είμαι ένα νήμα αγαπητικής ενέργειας μέσα στο ρεύμα της Θείας Αγάπης.
Είμαι ένα σημείο θυσιαστικού Πυρός, εστιασμένο μέσα στην πύρινη Θέληση του Θεού.
Είμαι ένας δρόμος στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν.
Είμαι μια πηγή δύναμης που τους επιτρέπει να στέκουν.
Είμαι μια δέσμη φωτός που λάμπει στο δρόμο τους.


Οραματιστείτε την εισροή της Πνευματικής εκπόρευσης να έλκεται απο την Σαμπάλλα σε μια συνεχή ροή πρός την ανθρωπότητα. Παρατηρήστε τον τρόπο που οι πηγές των ενεργειών αυτών ενσταλάσονται είναι για την ίδρυση του "δρόμου του Φωτός" είναι ο δρόμος για τον ερχομό του Παγκόσμιου Καθοδηγητή, του Χριστού.  
6.  Χαιρετισμοί στον Κύριο Χριστό, τον Άβαταρ της Θυσιαστικής Αγάπης και της Επιθυμίας όλων των εθνών!
7. ΟΜ.
(Λέμε την Μεγάλη επίκληση. Ακούγεται για να απεικονίσει το ξέσπασμα του Φωτός και της Αγάπης αλλά και της Δύναμης απο την Πνευματική Ιεραρχία, μέσω των Πλανητικών κέντρων στη συνείδηση όλου του Ανθρώπινου Γένους.)
8. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ
Απο την εστία του Φωτός μέσα απο τη Διάνοια του θεού
Ας διαχυθεί φώς μέσα στις διάνοιες των ανθρώπων.
Το Φώς ας κατέλθει στη Γή.
Απο την εστία της Αγάπης μέσα απο την Καρδιά του Θεού
Ας διαχυθεί η αγάπη μέσα στις καρδιές των ανθρώπων
Είθε ο Χριστός να γυρίσει στη Γή.
Απο το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή
Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων-
Ο σκοπός που οι Διδάσκαλοι γνωρίζουν και υπηρετούν.
Απο το κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων
Το σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.
Το Φώς, η Αγάπη και η Δύναμη ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο
πάνω στη Γή.
Ας Φέρουν οι Δυνάμεις του Φωτός φώτιση στο ανθρώπινο γένος.
Ας απλωθεί παντού το Πνεύμα της Ειρήνης.
Είθε να συναντηθούν παντού οι άνθρωποι καλής θέλησης μ'ένα πνεύμα συνεργασίας
Είθε η συγχώρεση απ' όλους τους ανθρώπους να είναι ο βασικός τόνος αυτή την εποχή.
Ας συνοδεύει η Δύναμη τις προσπάθειες των Μεγάλων Όντων.
Ας γίνει έτσι και Βοήθησέ μας να παίξουμε το ρόλο μας.
Ας προβάλλουν οι Κύριοι της Απελευθέρωσης.
Ας φέρουν βοήθεια στους υιούς των ανθρώπων.
Ας προβάλλει ο Καβαλάρης απο το Μυστικό Τόπο,
Και Ερχόμενος, ας Σώσει
Πρόβαλε, ω Παντοδύναμε.
Ας αφυπνισθούν οι ψυχές των ανθρώπων στο Φώς,
Και ας σταθούν με μαζική πρόθεση.
Aς εκπεμφθεί η προσταγή του Κυρίου:
Το τέλος της θλίψης ήρθε!
Πρόβαλε, ω Παντοδύναμε.
Η ώρα της υπηρεσίας της Λυτρωτικής Δύναμης έχει πια φτάσει.
Ας απλωθεί παντού, ω Παντοδύναμε.
Είθε το Φώς και η Αγάπη και η Δύναμη και ο Θάνατος
Να εκπληρώσουν το σκοπό του Ερχόμενου.
Η ΘΕΛΗΣΗ για σωτηρία είναι εδώ.
Η ΑΓΑΠΗ για την εκτέλεση του έργου έχει πλατιά απλωθεί παντού.
Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ όλων όσων ξέρουν την αλήθεια είναι επίσης εδώ.
Πρόβαλε, ω Παντοδύναμε και σμίξε αυτές τις τρείς.
Χτίσε ένα μεγάλο αμυντικό τείχος.
Η κυριαρχία του κακού πρέπει ΤΩΡΑ να τελειώσει.
9. ΟΜ ΜΑΝΙ ΠΑΝΤΜΕ ΟΜ
10. ΟΜ
Αγάπη σε όλα τα όντα,
Βορρά, Νότο, Ανατολή, Δύση.
Πάνω, κάτω.
Αγάπη σε όλα τα όντα,
Ευσπλαχνία προς όλα τα όντα,
Βορρά, Νότο, Ανατολή, Δύση.
Πάνω, κάτω.
Ευσπλαχνία προς όλα τα όντα,
Χαρά σ' όλα τα όντα,
Βορρά, Νότο, Ανατολή, Δύση.
Πάνω, κάτω.
Χαρά σ' όλα τα όντα,
Γαλήνη σ' όλα τα όντα
Βορρά, Νότο, Ανατολή, Δύση.
Πάνω, κάτω.
Γαλήνη σε όλα τα όντα.
11. ΟΜ ΟΜ ΟΜ!!!

Απο τις κατευθύνσεις η πιο υπέροχη μουσική ακούγεται... συντονιστείτε με τον χορό των λάμψεων απο λευκό και χρυσό φώς.
Ο Φωτισμένος, ο Κύριος Βούδας, σηκώνει το χέρι του και ευλογεί όλους τους παρόντες και σιγά-σιγά εξαφανίζεται επιστρέφοντας στις ανώτερες διαστάσεις.
Ο Χριστός μοιράζει το Ευλογημένο νερό και αρχίζει με όλους όσους είναι παρόντες στην κοιλάδα. Ερχονται σε πομπή, συμπληρώνει λίγο στα δοχεία τους και φεύγουν εν ειρήνη.
Ο καθένας τώρα στέκει απέναντι στον Χριστό με το κύπελλο του στα χέρια για να δώσει και σε αυτόν ευλογημένο νερό. Πίνουμε απο αυτό το νερό και αισθανόμαστε την ευλογία να φτάνει σε κάθε μόριο και άτομο της ύπαρξης μας. Εμείς υποκλινόμαστε μπροστά Του και αποδεχόμαστε αυτό το μεγάλο δώρο.

Ετσι για μια φορά, κατα την Πανσέληνο του Ταύρου, η ανθρωπότητα λαμβάνει τις ενέργειες της Μεγάλης Άρκτου και μια σπάνια ευκαιρία παρουσιάζεται σε όλους τους ειλικρινείς μαθητές, να επεκτείνουν την συνείδηση τους και κατα συνέπεια, να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους.

Ναμαστε!!! Namaste!!!

Ο Διαλογισμός αυτός ανήκει σε όλους. Δημιουργήθηκε απο το Healing for all beings (Μαρία Μουρτζούκου) με χρήση πληροφοριών και βοήθεια απο διάφορετικές πηγές και βιβλιογραφία.
Μπορείτε να τον αντιγράψετε, να τον εκτυπώσετε, να τον μεταφράσετε αλλά και να τον χρησιμοποιήσετε σαν δικό σας. Ανήκει σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου